Da li je zbog ovoga fudbaler Vojvodine dobio direktan crveni karton?

Antić je navodno isključen zbog onoga što je rekao sudiji Obradoviću

  • 68

Veliku prašinu digao je crveni karton koji je Nikola Antić dobio u derbi meču 3. kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine.

Igrao se 69. minut kada je sudija Srđan Obradović isključio kapitena Vojvodine, a ovaj je u suzama napustio Marakanu.

>>> Fudbaleri Vojvodine su proključali od besa zbog sudija, a ove fotke to i dokazuju!

Nikome ni tokom, ali ni posle meča, nije bilo jasno zbog čega je Antić dobio direktan crveni karton. To je na konferenciji za medije potvrdio i trener Novosađana Radoslav Batak.

- Sudija je iz nepoznatih razloga dao crveni karton Antiću. Gledao sam snimak i mislim da je bilo prestrogo - jasna je bio Batak.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sam Antić nije želeo da da izjavu posle meča, i samo je prošao pored novinara koji su ga čekali.

Međutim, nekoliko sati kasnije ''procurela'' je informacija da je Antić dobio direktan crveni jer je sočno opsovao sudiju Obradovića.

Sam igrač se nije previše bunio prilikom izlaska sa terena, a Zvezda je do kraja meča uspela da postigne dva gola i osvoji tri boda.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BwA

    1. maj 2017 | 11:14

    Covek bre poceo da place eeeej, pa to je nezabelezeno u istoriji zvezdinih kradja, ova kradja i lakrdija je level 10, Obilic je postenije igrao.

  • Jokara

    1. maj 2017 | 09:16

    Ljudi, i da jeste i da nije bio crveni svi bi govorili da je nepravedan, jer ocigledno je podignuta hajka protiv Zvezde ponajvise od strane partizana i vecine medija, prosla utakmica partizana i napretka kada je napredak na poluvremenu vodio 1-0 zavrsena je 2-1 za napredak uz apsolutno nepostojeci penal i nejasan crveni karton za fudbalera bapretka ali naravno o tome niko ne prica, i za kraj najjace mi je kad grobari pricaju o postenju haha, svi mogu ali oni ne

  • Coa

    1. maj 2017 | 09:25

    Kada je sudija video da zvezdi izmice titula poceo je redom : crveni karton,potom opet zvezdina nemoc pa penal i titula je u rukama onih koji je nezasluzuju! S r a m o t a!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA