Najsmešnije puštanje u istoriji srpskog fudbala: Namestili ''iz keca u dva'' i 7+, a svi im se smeju koliko je providno (VIDEO)

Ko kaže da u srpskom fudbalu nema golova i da samo na utakmicama Barse i Reala pada 7+? Ima ih, i to takvih da će se o njima danima pričati, ali nažalost, u negativnom smislu

  • 38

Srpski fudbal odavno prati loš glas o nameštanju. Nedavno je čak jedna utakmica naše Superlige bila zabranjena na kladionicama, kada je kvota goste sa 2,9, pala na samo 1,3 pre utakmice, pa je FSS pre utakmice najavio kazne i sprečio bruku.

Takođe i predsednik FSS, Slaviša Kokeza je pre nekoliko meseci potvrdio da je bilo nečasnih radnji u nekim utakmicama Prve lige Srbije (drugog ranga takmičenja), te je pokrenut disciplinski postupak protiv pojedinih klubova.

Takođe, svaka utakmica večitih i neka diskutabilna odluka arbitra gleda se pod lupom i podiže se velika prašina, a tako je posebno bilo posle utakmice Zvezde i Vojvodine, posle odluka Srđana Obradovića na Marakani.

Ipak, koliko god da je moguće ispratiti i donekle iskontrolisati situaciju o nameštanjima u višim rangovima, te kazniti klubove koji se bave nečasnim radnjama, očigledno je teško iskontrolisati takva dešavanja i ''dogovore'' klubova na utakmicama u nižim rangovima.

Tako je meč između Smedereva i Mihajlovca u 24. kolu Srpske lige Zapad izazvala veliku polemiku zbog ponašanja igrača obe ekipe tokom meča. Na kraju je rezultat bio 3:4, pa je kladioničarskim rečnikom došao 7+, a sve to pratio je i prelaz ''iz keca u dva''.

Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije

Smederevo je povelo sa 2:0 na poluvremenu, prvi gol su dali posle neverovatno nonšalantne reakcije štopera Mihajlovca koji je omogućio igraču nekadašnjeg osvajača Kupa Srbije da izađe sam pred golmana, koji se takođe nije proslavio reakcijom.

I kod drugog gola, nakon udarca glavom fudbalera Smedereva posle kornera nije reagovao. Prehtodno su se igrači gostiju maksimalno trudili da promašuju šanse, čak su se i sudarali pred golom, jer očigledno nisu smeli da vode na poluvremenu.

Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije

U drugom poluvremenu totalno suprotna situacija. Fudbaleri smedereva su faktički puštali protivnike da im se ušetaju u mrežu, a ono što je predstavljalo pravi cirkus jeste da čak i u nekim takvim situacijama fudbaleri Mihajlovca nisu dali gol i bilo je i promašivanja lopte sa dva metra udaljenosti.

Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije
Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije

Vrhunac je viđen na kraju kada je Mihajlovac dao gol za 3:2, a golmanu je jedna lagana lopta ispala iz ruku i došla do protivničkog igrača, koji je ubacio u nebranjenu mrežu. Kasnije je došao i gol za 4:2, a Smederevo je na kraju došlo do utešnog gola, koji je takođe bio bez preteranog angažovanja gostiju, da se zaokruži i 7+, ako je neko odigrao to na kladionici.

Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije

Nije im ni bilo potrebno da se preterano cimaju, već su imali pobedu u džepu, a i zašto da publika ne vidi još jedan gol. Ipak golovi donose publiku na stadion, a i što ne bismo mogli da se hvalimo da 7+ ne pada samo na utakmicama Barse i Reala, već i Smedereva i Mihajlovca?

Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije Printskrin: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije

Na sreću ili žalost, neko je i snimio ovu utakmicu, a komentari ispod snimka sve govore šta navijači misle o njoj.

Pogledajte kako je ona izgledala i iznesite nam i vi komentar o tome da li vam je sumnjiva?

Daljinac baner

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !

    2. maj 2017 | 16:53

    OFK-zvezda?

  • Peki

    2. maj 2017 | 16:59

    Sjajna utakmica sa puno preokreta ...7golova.mnostvo atraktivnih poteza To je ono sto vraca publiku na stadione......ha ha tragicno je sve ovo

  • Osnovani u Gospicu

    2. maj 2017 | 17:20

    Zvezdina skola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA