Zvezda će teško zadržati Boaćija: Englezi, Rusi i Turci zainteresovani za napadača, stigla i konkretna ponuda!

Napadač iz Gane na meti nekoliko klubova, a postoji i ponuda iz Emirata

  • 18

Crvena zvezda je pogodila kada je zimus dovela Ričmonda Boaćija na Marakanu, i za napadača iz Gane je već zainteresovano nekoliko klubova. Biće crveno-belima teško da ga zadrže na Marakani, jer su Lokomotiva iz Moskve, Votford i Trabzon zainteresovani i javili su se njegovom menadžeru, a takođe postoji i konkretna ponuda iz Emirata.

>>> Boaći poručuje: Ovo mi je omiljena srpska folk pesma! Rado bih išao na koncert te pevačice (VIDEO)

Crvena zvezda se takođe pita kada je odlazak Boaćija u pitanju, jer je sa njim potpisala pozajmicu od godinu i po dana, a ima i pravo da ga otkupi za milion evra. Ipak, teško je očekivati da u slučaju neke ozbiljnije ponude Boaći ostane na Marakani i naredne sezone, iako Zvezdan Terzić ističe da bi on trebalo da ostane i naredne sezone uz Kangu i Frimonga, ali ističe da će sigurno ostati bar tokom kvalifikacija.

Ukoliko bi na Marakanu došla ponuda veća od milion evra, Zvezda bi najverovatnije fiktivno otkupila Boaćija za milion evra, a zatim uzela razliku od ponude koja premaši tu cifru.

I menadžer Ričmonda Boaćija, Ivica Pavlović se oglasio na ovu temu i istakao da se i crveno-beli pitaju, ali da postoji interesovanje za njegovog klijenta.

- Boaći je veoma dobro pozicionira na evropskom tržištu, mnogi ga traže godinama, ali isto tako je poznato da ima ugovor o pozajmici do kraja narednog leta i opciju da bude otkupljen za milion evra. Do kraja sezone nećemo pričati na temu njegovog odlaska, ali i Zvezda se pita, imaju svoje planove i vizije, ima ih i igrač, tako da ćemo videti šta će se događati tokom leta povodom toga - rekao je za Novosti menadžer Ričmonda Boaćija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tuki. CZBG

    4. maj 2017 | 08:40

    Iskreno... treba mu 10 sansi za 1 na jedan s golmanom.. a posle da neki gol koj sam ne moze veruje.. tako da nije konstantan.. vujaklija je tata za njega... samo da ga forsiraju.. neka krene i ruiz s njim.. hvala mu na sve, ali nasa deca bi nosila drugacije taj dres..

  • As

    4. maj 2017 | 08:40

    Mirno i polako. Niko njega nece. Prosecan spic u ispod prosecnoj ligi.

  • Sova

    4. maj 2017 | 12:02

    Umesto njega dolazi brat Mirko Vučinić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA