Postavili smo Terziću pitanje za Keka: Dao je neodređen odgovor, a onda je Boško Đurovski imao zanimljivu opasku (VIDEO)

Generalni direktor Zvezde nije želeo da komentariše informacije o slovenačkom stručnjaku iz Rijeke, koga povezuju sa crveno-belima, ali je zato novi trener kluba sa Marakane iznenada dao komentar

  • 8
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je na burnoj konferenciji na Marakani predstavila novog trenera, Boška Đurovskog, koji će voditi klub do kraja sezone nakon ostavke Miodraga Božovića.

Prethodnih dana se u javnosti pojavila informacija da je kao dugoročno rešenje crveno-belih za narednu sezonu Matjaž Kek, slovenački trener, koji je ove sezone na pragu čuda sa Rijekom u Hrvatskoj i prekida Dinamove višegodišnje dominacije.

>>> Đurovski se vratio na Marakanu: Borimo se do kraja, navijači ne opraštaju jer Zvezda je to! (VIDEO)

>>> Terzić: Spreman sam da odem iz Zvezde, osvedočeni lopovi se pozivaju na kalčopoli! (VIDEO)

Tim povodom postavili smo generalnom direktoru crveno-belih, Zvezdanu Terziću da da prokomentariše takvu informaciju i da li je imao kontakt sa slovenačkim trenerom.

- Mislim da je neprimerena bilo kakva priča za bilo kakvog trenera, pa i za Matijaža Keka, u danu kada promovišemo novog trenera i kada kažemo da se nismo odrekli ni titule ni Kupa. Otom-potom, sešćemo posle finala Kupa 27. maja, pa ćemo podvući crtu - rekao je Terzić, a odmah nakon toga se ubacio i Boško Đurovski, koji je dao svoj komentar povodom tog pitanja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pre deset godina su isto tako pričali kada smo osvojili duplu krunu, dolazi Marko, Živko, pa sam ostao trener, tako da... - poručio je novi trener Zvezde.

>>> Neću im sigurno čestitati titulu, ako je i osvoje: Besni Terzić naveo tri razloga zbog kojih tvrdi da Partizan krade Zvezdu! (VIDEO)

Taj trenutak pogledajte na 23:45 u priloženom snimku:

Daljinac baner

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    8. maj 2017 | 16:23

    A sever čuti ko po običaju..Tužno. Ne znam sta čekaju. Do sada išao na sever 24 godine,ali više ne. Niko me nece praviti budalom. Sve dok su na čelu određene grupacije ljudi. Mars Svi iz Zvezde!!! Terzić prvi sa svojim ljudima. Samo za tebe,uvek uz tebe. Napred Zvezda

  • zoran

    8. maj 2017 | 15:30

    Terzić od silne neobjektivnosti izgubio kompas, ne shvata da je on kriv, da je on kriminalizovao naš fudbal i odnose gradskih rivsla koji nikad nisu gori.bilo bi mu bolje da se povuce iz fudbala i to zauvek.to je jedino realno

  • Nesa

    8. maj 2017 | 16:16

    Da je zvezda sada pametna pa da na mesto trenera ostavi Djurovskog ili dovede Aleksandra Jankovica i sa njim potpise petogodisnji ugovor da mogu ljudi na miru da rade i od nasih mladih igraca kao okosnice i normalno nekog od igraca koji mogu biti pojacanja, stvore ekipu koja ce posteno izgarati na terenu...rezultati ce doci sigurno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA