Srpski trener se svađao tokom meča sa zvezdom ekipe: Poludeo je što ga nije pustio da igra, saigrači ga jedva smirili (VIDEO)

Bilo je žustro u poslednjoj utakmici Osasune na svom stadionu

  • 0

Srpski trener Petar Vasiljević i napadač Osasune Oriol Rijera imali su žestoku svađu tokom utakmice na klupi za vreme meča protiv Granade. Rijera je pozajmljen Osasuni od strane Deportiva, pa će po završetku sezone napustiti stadion El Sadar.

Upravo je duel protiv Granade bio poslednji ove sezone za Osasunu na svom stadionu, a Rijera je iskazao želju da se oprosti pred navijačima i da igra na toj utakmici. Na Tviteru je nekoliko sati pre utakmice pokazao da mu je bitno da se oprosti od fanova Osasune, međutim, trener Vasiljević ga nije pustio u igru.

Srbin je Rijeru ostavio na kupi, iako je ove sezone uglavnom on bio starter na većini utakmica. Kada je u 76. minutu Vasiljević napravio dvostrugu izmenu, Rijera je počeo da se ljuti i negoduje. Zatim je u 75. minutu pitao trenera da ga pusti da igra poslednjih nekoloiko minuta,  što je ovaj odbio, nakon čega je usledila žestoka svađa, koju su kamere zabeležile tokom prenosa. Samo minut kasije, Vasiljević je izvršio poslednju izmenu kada je u igru ušao Unai Garsija.

Osasuna je na kraju pobedila sa 2:1 i tako ostavila Granadu na poslednjem mestu na tabeli, pred poslednje kolo. Inače su se obe ekipe već pre nekoliko kola oprostile od igranja u Primeri i naredne sezone će se takmičiti u nižem rangu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA