Radnički preotima Rakočevića Zvezdi?

Pored Rakočevića, čelnici kragujevačke ekipe zainteresovani i za potencijalno Partizanovo pojačanje Eltona Brauna

  • 0

Umesto u Crvenoj zvezdi, Igor Rakočević bi karijeru mogao da nastavi u Radničkom. Predsednik Kragujevčana Ivan Grujin potvrdio je da su u toku "intenzivni pregovori sa brojnim poslovnim partnerima, koji će sponzorisanjem ekipe omogućiti realizaciju tog i još nekih transfera".

- Stvaramo uslove za nove "jake" ugovore, koji će nam omogućiti da uđemo u ravnopravnu trku sa rivalima na Jadranu, ali i u zemlji, za predstojeći nacionalni kup i prvenstvo. Uz pregovore o nastavku saradnje sa delom dosadašnjeg igračkog kadra, na meti su i potencijalne novajlije. Neki od njih su zvučna imena, poput Igora Rakočevića i Eltona Brauna, koja su ovih dana dosta prisutna u domaćim medijima - rekao je Grujin za klupski sajt.

Ukoliko se planovi predsednika Radničkog ostvare, obnoviće se saradnja između Rakočevića i trenera Miroslava Nikolića, koji su pre deset godina predvodili podgoričku Budućnost do duple krune u SCG.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA