LIGA ŠAMPIONA: Partizanu nikad teže, ide na Kiprane!

Crno-beli po svemu sudeći putuju na Kipar, pošto AEL Limasol ima prednost od tri gola iz prve utakmice protiv severnih Iraca. "Protivnik teži nego što smo očekivali", kaže sekretar stručnog štaba crno-belih Ljubiša Ranković

Komentari

  • pele

    21. jul 2012 | 10:37

    To i kazem,spali smo da nam jedan kiparski klub bude baba roga.Jeste,menjaju se vremena,vise nema slabih kao nekada,ali ipak,meni licno smo smesni da smo dosli do toga da nam takvi timovi budu "uf,kako cemo sad?!".To sto imaju toliko pobeda u NJIHOVOJ ligi je nebitno za sustinu.Nemaju 18 pobeda u evro takmicenjima,nisu dali silne golove evropskim,pa ni osrednjim ekipa,vec protiv samog dna evropskog kvaliteta.Tako se ne moze meriti niti realno sagledati nase dno.Sta ako bi neki nas tim pobedio prvaka Zanzibara koji ima skor 50 obeda bez poraza uz gol razliku 150:1?Da li je to pokazatelj velicine tog kluba?Ima stranaca-pa sta.Koji je kvalitet tog stranca.Sada ima stranaca i u najnizim ligama-sta to govori.Nista.Samo postojanje stranca nije dokaz kvaliteta,vec,obicno gluposti rukovodstava da nece da se malo potrude i NAPRAVE igraca od dece koja su tu u lokalu,vec pomodno uzimaju "stranca"(cesto u stvari peru pare).

  • The Big Time

    20. jul 2012 | 21:49

    AEL Limassol je ozbiljan tim. Igraju neverovatno defanzivan fudbal sa malo postignutih golova. Izuzetno su uigrani i iskusnu. Igraju na rezultat. Prosle sezone su nadmasili APOEL (ucesnika LS) i Omoniu bez vecih problema. AEL je takodje tim sa najmanje primljenih golova u Evropi prosle sezone i njihov skor iznosi 18 pobeda, 6 neresenih i 2 poraza (golovi 33-7). Na sredini imaju 2 izuzetno prodorna igraca a zadnja linija je bez bezprekorna. Gledao sam ih mnogo puta. Partizanu nece biti lako. Prvo igraju protiv ODLICNE ekipe u kojoj u startnoj postavi igraju samo 2 domaca igraca, a ostali su stranci, i igrace protiv ogromne vlage i 30+ celzijusa nocu... Navijaci izuzetno verni i uvek je pun stadion. Finansijski su vrlo dobro potkovani. U Beogradu mozda ocekujte povoljan rezultat, ali ovde ce biti vise nego tesko... Pozdrav!

  • Igor Novogradec

    20. jul 2012 | 18:50

    Hoces piletinu pilecu djurecu

  • Igor Novogradec

    20. jul 2012 | 18:48

    Ooo KIPAR

  • pele

    20. jul 2012 | 16:40

    Idu na kiprane,a nikad teze?!Tu se vidi gde je nas fudbal.Vecito kad se prica,prica se gledajuci nas u proslom vremenu,veliki smi,tradicije,igrali finale ovog,onog,a onda dolazi stvarnost i neki klub sa Kipra neverovatan problem?Pa kud se onda guraju u ligu sampiona?Ah,da da bi se lakse prodali klinci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA