≫ 

Boaćijev klub se ugasio, Zvezda sad ima šansu da ga uzme besplatno!

Povoljan rasplet po Ganijca, ali i po crveno-bele

  • 26

Dobre vesti za Zvezdu stigle su iz Italije, nažalost ne i za Fudbalski klub Latinu koja je zbog bankrota ugašena i krenuće ponovo da se takmiči iz najnižeg ranga.

Ovo je vrlo povoljan razvoj situacije po crveno-bele, jer sada automatski ne mora da plaća obeštećenje tom italijanskom klubu za Ričmonda Boaćija, koji je, sada kada je klub proglasio bankrot, dobio "čiste" papire i slobodan je u izboru nove sredine.

Podsetimo, Boaći je zimus potpisao 18-mesečnu pozajmicu za Zvezdom.

Ganijac je u minuloj polusezoni bio ubedljivo najbollji igrač i strelac Zvezde sa 18 golova, pa se ne postavlja pitanje da li crveno-beli žele da nastave saradnju sa napadačem. Sada u tome imaju olakšavajuću pokolnost jer neće morati da plaćaju obeštećenje za njega, ali pita se i Boaći koji je u situaciji da bira i druge ponude.

Ipak, činjenica da je u Zvezdi "eksplodirao" može biti presudna da postigne dogovor sa beogradskim klubom i nastavi tamo gde je stao.

U narednim danima biće poznata i njegova sudbina.

Što se tiče Latine, koja je završila minulu sezonu na poslednjem mestu Serije B, klub su već napustili vodeći igrači i sprema se "restart" kluba koji će krenuti ispočetka pod novim imenom.

Latina je proglasila stečaj zbog duga od šest miliona evra, prenose italijanski mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan pfc

    6. jun 2017 | 16:48

    Tamo zbog 6 se ide u stečaj, a ovde zbog 60 ne

  • milos

    6. jun 2017 | 17:15

    Procitajte italijanske vijesti, pa cete vidjeti da su izbaceni zbog 6 miliona evra duga. Sad se zapitajte kako funkcionisu klubovi u Srbiji, pogotovo FKCZ I FKP koji duguju po 15 20 25 mil e.

  • ČAPAJEV

    6. jun 2017 | 16:48

    Treba reci terzi da ce ga kupiti Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA