≫ 

Lionel Mesi slavi 30. rođendan, a za nedelju dana se ženi: Neverovatan je broj pehara koji je dosad osvojio s Barsom! (VIDEO)

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, ali i svih vremena slavi jubilarni rođendan

  • 2
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi je napunio 30. godina, a svoj jubilarni rođendan proslavlja na odmoru u društvu porodice koja, kako uvek ističe, najviše znači u njegovom životu.

Čitav fudbalski i sportski svet se utrkuje da putem društvenih mreža čestita rođendan zvezdi Barselone, i jednom od najboljih fudbalera svih vremena.

>>> MESIJU MENJAJU POZICIJU ZBOG POJAČANJA: Ovako bi trebalo da izgleda Barsa sa novim igračima! (FOTO)

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Argentinski mađioničar je u vreme kada je napunio 30 godina, osvojio ukupno 30 titula sa Barselonom, jedinim klubom u kome je nastupao u karijeri, pošto je još sa 13 godina došao u Španiju iz rodnog Rosarija.

Mesi će sasvim sigurno ubrzo biti rekorder Barse po osvojenim titulama, a trenutno s njim ovaj rekord deli Andres Inijesta, sa kojim klub najverovatnije neće produžiti ugovor. Inače, kada je broj osvojenih titula u pitanju, rekorder je Maksvel, koji ima čak 37 pehara sa različitim ekipama.

>>> 10 stvari o Mesiju koje niste znali, a kada saznate kako je potpisao za Barsu, tek tad ćete shvatiti koliko ne znate! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Mesi je prvu titulu osvojio 2005. godine, kada je trener Barse bio Frank Rajkard. Prvi trofej bila mu je Primera, a već 2006. godine osvojio je i Ligu šampiona.

Sada 13. godina od debija u dresu Katalonaca ima 4 Lige šampiona, 8 Primera, 5 Kupa kralja, 7 Superkupova Španije, 3 UEFA Superkupa i 3 Svetska prvenstva u fudbalu.

Jedino što Mesi nije uspeo da osvoji jeste pehar sa Argentinom, gde je u nekoliko navrata gubio finala. Finale Svetskog prvenstva je izgubio 2014. godine u Brazilu, a takođe i u dva finala Kopa Amerike.

Kada je njegov privatni život u pitanju, Mesi je u dugogodišnjoj vezi sa Antonelom Rokuzo, sa kojom ima dva sina - Tijaga i Matea, a za nedelju dana će se i venčati sa svojom dugogodišnjom devojkom.

Uživajte u Mesijevim fantastičnim potezima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПФЦ

    24. jun 2017 | 13:26

    Срећан рођендан КРАЉУ и дуго година још уживали у његовим чаробним ирама ...

  • u

    24. jun 2017 | 12:31

    al bi muvao ovu njegovu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA