Milojević otvorio karte posle remija na Malti: Zvezda pravila nedopustive greške, izluđuje mu taj balkanski način igre! (VIDEO)

Trener crveno-belih nije tražio opravdanja za svoje igrače

  • 23
Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope najbitniji, ali da su greške u revanš meču protiv Florijane nedopustive.

Zvezda je posle 3:0 u Beogradu večeras remizirala na Malti 3:3.

- Najvažnije je da smo prošli, odlučila je utakmica u Beogradu, a ono što je meni bitno, jer smo još u fazi priprema, a želimo što dalje da stignemo. Sve je to svakako proces. Što se tiče utakmice pokazalo se da nismo spremni za ovakav stil igre, sa preskakanjem, ali mislim da niko nije - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da je Zvezda trebalo da pobedi i da su greške koje su pravljene nedopustive.

- Nedopustivo je da za šest minuta tim kao Zvezda izgubi bilo kakvu prednost. Moramo da igramo agresivno, ali to nije lako, jer se kod nas generalno igra komfornije, na balkanski način, to me izluđuje. Kad nemamo rezultat zategnuti smo, čim imamo ide opuštanje. Nema šta da se lažemo, Varela je dobio sve vazdušne duele i to je nedopustivo. Voleo bih da imamo temperament i strast kao igrači Florijane koji "grizu" na 0:3".

Kada je u pitanju naredni rival kazahstanski Irtiš Milojević je rekao:

- Ne znam puno o njima, ali znam da su tamo dvojica naših igrača Maslać i Živković. Oni su u punom takmičarskom naboju, imaju veliki budžet, dosta stranaca. Plus vremenska razlika, ali igraćemo i nadam se najboljem - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limena produkcija

    6. jul 2017 | 23:52

    Hahahaha

  • sever

    7. jul 2017 | 09:16

    Sta sam pisao pre par veceri? Citirao mu izjavu. Evo sada prica o budzetu Kazahstanaca, priprema alibi za ispadanje.

  • Vladimir Grobar

    7. jul 2017 | 09:00

    Vremenska razlika? Oni je nemaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA