Defo je podario novi život bolesnom dečaku, ali nije mogao da sakrije suze jer se najgore bliži (VIDEO)

Defo je svestan da se najgore bliži

  • 1

Potresna priča o teško bolesnom dečaku Bredliju Loueriju žestoko potresa fudbalera Džermejna Defoa, zbog prijateljstva koje su razvili.

Defo se sprijateljio sa 6-godišnjakom za kog su prošle godine rekli da ima još nekoliko meseci života, ali on i dalje svim silama odoleva i prkosi raku, koliko god je to moguće.

Jednom ga je već prevazišao, ali kancer se nažalost vratio i prema novim vestima iz Engleske, stanje je sve gore, uz teško disanje, Bredli je sve slabiji posle hemoterapija.

Njegova priča obišla je planetu, Bredli je dobio podršku sa svih meridijana, a najteže je u fudbalskom svetu Defou, koji je igrao za Bredlijev najdraži klub Sanderlend.

Dečak mu je nebrojeno puta zaspao u naručju, Defo je boravio kod njega u bolnici ili kod kuće, a na promociji u Bornmutu se rasplakao kada je počela priča o Bredliju.

- Promenio me je kao osobu, odem u bolnicu i provedemo vreme sami. Teško je ne pokazati emocije, otišao sam u bolnicu i tamo je rekao majci da ugasi svetla. Pitao me je da li želim da legnem da spavamo. Pristao sam, pokrio je obojicu i zaspao mi u naručju. Neverovatan je osećaj - započeo je Džermejn, pa nastavio:

- Ne mogu rečima opisati kako se osećam. Pričam sa njegovom porodicom svaki dan, bio sam kod njega pre neki dan, teško je videti koliko pati. Užasno je to - rekao je Defo kroz suze.

Nažalost, nešto slično je već doživeo.

- Spreman sam za ovo jer sam kroz slično prolazio sa ocem. Ali teško je videti dete da ovako pati, traje to dugo i Bredliju je užasno. Pitanje je kada će nas napustiti, ali će u mom srcu biti do kraja života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    7. jul 2017 | 19:29

    Браво људино

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA