≫ 

Zvezda dovela novo pojačanje: Sada znamo i ko sigurno neće biti predstavljen na Marakani u subotu! (FOTO)

Nikola Vujadinović je novi fudbaler Leha iz Poznanja

  • 7

Crvena zvezda je najavila da će u subotu predstaviti novo pojačanje, a pretostavlja se da je u pitanju štoper, pošto je sportski direktor Mitar Mrkela najavio da će posle Aleksandra Pešića stići još dva štopera.

Jedan je već stigao i predstavljen je. U pitanju je Srđan Babić, zlatni orlić sa Novog Zelanda, koji se nije snašao u Španiji, pa dolazi na Marakanu kao pozajmljen igrač Sosijedada.

Ipak, za sada je nepoznato ko će biti drugi štoper, pošto se njegov identitet čuva u tajnosti. Zna se samo da to neće biti Nikola Vujadinović, što su mnogi navijači Zvezde mislili.

On je u toku dana potpisao za poljski Leh iz Poznanja i predstavljen je u novom klubu, gde je potpisao ugovor na dve godine, uz mogućnost da se produži na još jednu. On je važio za najozbiljnijeg kandidata za novog štopera Zvezde, a uz njega je kao jedna od opcija figurirao i reprezentativac Crne Gore, Marko Baša.

Ostaje da se sačeka subota i da se vidi da li će to biti Baša, koji je nedavno i suspendovan u Lilu, ili će to biti neko novo ime, koje se do sada nije pojavljivalo u javnosti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micky

    7. jul 2017 | 17:33

    A gde je Milos Stojanovic?Decko je vec igrao za prvi tim.

  • Nektigamamaduva

    7. jul 2017 | 19:18

    Sto ne napisete da su danas oterani Vujaklija i Stefan Ilic? A kakve ste bajke pisali tek o tim pojacanjima. Vujaklija dao dva gola a ovaj mali odigro jednu ili nijednu utakmicu.

  • Ismail Delija pinkova zvezda

    7. jul 2017 | 18:00

    Jos samo 20 igraca da dovedemo pa cemo ih imati 100.Nemojte nista raditi u tajnosti nego sve javno nece li ko te strucnjake kupiti jer mogu zamisliti kakvi su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA