Konačno su navijači Zvezde dočekali da jedno pojačanje izgovori ove reči na predstavljanju (VIDEO)

Branko Jovičić predstalja pozitivan primer u moru negativnih iz ovog prelaznog roka, ali i mnogih prethodnih

  • 5

- Nisam spreman, nisam 100% spreman, trebaće mi vremena da se vratim u formu... ovo su najčešće rečenice koje su navijači Zvezde mogli da čuju od novih igrača koji su došli na Marakanu u ovom prelaznom roku.

Poslednji u nizu koji je tako nešto izgovorio bio je Srđan Babić. Pre toga su isto mogli da čuju i od Aleksandra Pešića i Rikardinja. Svi oni su igrači koji su projektovani za ključna pojačanja, koja su potrebna Zvezdi za Evropu, već za 2. kolo kvalifikacija u kojima ih očekuje kazahstanski Irtiš.

Međutim, kada navijači Zvezde, koji imaju velika očekivanja od takvih igrača, na predstavljanju navijači čuju izgovore o lošoj fizičkoj spremi, digne im se kosa na glavi.

To je na Marakani bukvalno kao epidemija iz godine u godinu, i redovno se dešava da igrači kažu da nisu spremni čim dođu, pa ih stručni štab i navijači faktički cele sezone ''čekaju'' da prorade i vrate se u formu. A tada je obično za Evropu kasno.

Mnogi su se pitali šta ti profesionalni fudbaleri rade tokom pauze, imaju li individualne treninge i da li baš toliko ne vode računa o svojoj formi, pa toliko nespremni dođu u novi klub.

Zato je kao melem za uši delovala izjava Branka Jovičića da je spreman kao zapeta puška i da odmah može da zaigra.

- U trenažnom sam procesu, počeo sam pripreme 11. juna. Prošao sam dve faze priprema u Amkaru, tako da sam spreman za naredno kolo - rekao je Jovičić nakon pitanja novinara na predstavljanju u kakvoj je fizičkoj kondiciji.

Iako je rekao da je zbog dugih pregovora klubova glavom već bio na Marakani, profesionalno je obavljao posao na pripremama u Amkaru i spreman je došao u Zvezdu i tako predstavlja osveženje i pozitivan primer u moru negativnih iz ove, ali i mnogih prethodnih sezona.

Pogledajte video predstavljanja Jovičića:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    8. jul 2017 | 15:58

    Moj Raščanin

  • sever

    8. jul 2017 | 20:26

    4-4-2 Kahriman - Stojkovic, Maras, Babic, Andjelkovic - Jovicic - Radonjic, Markinjos, Rikardinjo - Boace, Pesic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA