SRBI TRESU MREŽE ŠIROM EVROPE: Na Mihi da izabere novog špica "orlova"

Strelci za svoj tim ovog vikenda bili su Žigić, Janković, Ljajić, Jovanović, Đurišić, Tošić i Ljuboja koji je postigao het-trik. Pozitivna vest za Srbiju, koja u poslednjim utakmicama nije mogla da se pohvali efikasnošću

  • 0

Fudbalska reprezentacija Srbije ima problema sa efikasnošću, ali srpski golgeteri pokazali su golovima ovog vikenda da selekcija naše zemlje ima kvalitetne napadače. Na potezu je selektor Siniša Mihajlović koji traži centarfore za kvalifikacije "orlova" za SP 2014.

Najuspešniji bio je Danijel Ljuboja koji je za poljsku Legiju postigao tri gola protiv Korone. U 19. minutu bio je siguran sa bele tačke da bi golovima u 42. i 50. minutu "zapalio Varšavu".

Zoran Tosić postigao je prvi gol za CSKA iz Moskve protiv Mordavije. Nikola Žigić bio je u centru pažnje u Birmingemu zato što je postigao izjednačujući gol u 94. minutu. Efikasni za svoje timove bili su Boško Janković, Adem Ljajić, Milan Jovanović i Filip Đurišić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA