Vermezović: Ostvarili smo cilj, greške ispravljamo u Beogradu

- Mi smo u većem delu meča igrali dobro, ai primili smo golove posle neshvatljivih propusta tokom prekida - rekao je trener Partizana posle poraza od Tromsa

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović posle večerašnjeg poraza od Tromsoa (3:2), u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, rekao je da je njegov tim ostvario osnovni cilj, postigavši gol na gostujućem terenu, i istakao da se nada najboljem u revanšu.

- Bila je ovo zanimljiva utakmica, dve ekipe prikazale su dobar fudbal i publika je mogla da uživa. Mi smo u većem delu meča igrali dobro, ai primili smo golove posle neshvatljivih propusta tokom prekida. Znali smo da je to njihovo glavno oružje, ali Bože moj, greške su sastavni deo igre i trudićemo se da ih ispravimo do revanša - izjavio je Vermezović na konferenciji za medije.

On je dodao da veštačka podloga nije uticala na greške u odbrani i da to ne može da bude opravdanje.

- Mi volimo kad je podloga brza i što se toga tiče sve je u redu, kako je bilo njima, tako i nama. Brine me način na koji smo primili drugi i treći gol, kada nijedan moj igrač nije skočio, a radili smo to na treninzima. Kod prvog, Prijović je sjajno reagovao, iskoristio je visinu i tu nema šsta da se prigovori. Takvi trenuci dekoncentracije uvek su kobni protiv odličnih skakačkih ekipa kao što je Tromso - istakao jeVermezović.

Trener Partizana objasnio je da Saša Ilić nije počeo meč jer nije bio dovoljno spreman.

- Zna se koliko je on važan za našu igru, nadam se da će za revanš biti 100 posto spreman. Isto važi i za Ostojića - poručio je Vermezović.

Trener Tromsoa Per-Matijas Hemgo takođe je izrazio zadovoljstvo rezultatom i najavio velkiku borbu u Beogradu.

- Imali smo dobrih šansi, odlične prodore preko bokova i kroz sredinu. Ovo je svakako dobar rezultat za nas, jer mi volimo da igramo u gostima. Siguran sam da nas u Beogradu čeka teška utakmica, ali radujemo se dolasku - rekao je Hemgo.

Na pitanje da li ga plaši atmosfera u Humskoj, koja će sigurno biti znatno "vrelija" nego u Tromsu, Hemgo je rekao:

- Naprotiv, takva atmosfera može samo dodatno da nas motiviše. Već sam bio u Beogradu kao selektor mlade reprezentacije i dopala mi se atmosfera na tribinama, grad i zemlja. Radujem se ponovnom dolasku - zaključio je Hemgo.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA