JANKOVIĆ: Nismo bez šansi u Bordou!

Trener crveno - belih smatra da će Zvezda igrati isto i u revanšu, ali da najpre mora da pobedi u Novom Pazaru

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da je sve otvoreno u revanšu, nakon večerašnjeg remija u Beogradu protiv Bordoa u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope (0:0).

- Sve je otvoreno i Zvezda neće biti bez šansi. Princip je isti, najvažnije je da izbegnemo direktne greške, jer se one skupu kažnjavaju. Kada se igra protiv najboljih ekipa disciplina, koncentracija i čvrstin moraju da se zadrže do kraja. Večeras smo imali i malo sreće - izjavio je Janković.

Trener crveno - belih je bio zadovoljan kako je ekipa reagovala posle odlaska Roberta Prosinečkog.

- Posle velikog stresa za ekipu, odreagovali smo dobro. Kroz utakmicu smo podizali sampouzdanje. Trudili smo se da izbegnemo atletsku borbu na sredini terena, jer smo u tome inferiorni. Imali smo podršku celog stadiona, igrači su borbenošću i požrtvovanjem zaslužili podršku i ja im čestitam na tome.

Trener crveno-belih je naveo da ne može da bude srećan, jer njegov tim nije pobedio, ali da je zadovoljan zbog prikazane igre protiv čvrste francuske ekipe.

- Pre revanša imamo jako bitnu utakmicu u Novom Pazaru, koja je svojevrstan test. Ona je podjednako važna i imamo realnu šanu da taj meč završimo na najbolji mogući način. Učinićemo sve da oporavimo Lazovića, Maksimovića i Milivojevića, koji su večeras igrali roviti - rekao je Janković.

Trener Bordoa Fransis Žilo smatra da Zvezda večeras nije nadigrala njegov tim.

- Nisu nas iznenadili, znali smo da ćemo zateći ovakvu Zvezdu posle promene trenera. Utakmica je bila otvorena, nismo uspeli da damo gol, a imali smo povoljne šanse. Zvezda je potvrdila da je dobar tim, ali videćemo kako će se ponašati u revanšu - rekao je Žilo.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA