DRŽAVA PRAVI PROSTOR ZA DŽAJU: Odlaze Lukić, Stefanović i Vesić iz Zvezde

Klub napušta najuža uprava, a ostaju ostali članovi rukovodstva Dušan Mrakić, Petar Škundrić i Aleksandar Antić. Glavni pokretač promena uz Vladu će biti i generalni sponzor "Gasprom"

  • 2

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić, generalni sekretar Đorđe Stefanović i savetnik predsednika Goran Vesić napustiće klub sa "Marakane" po odluci državnog vrha najverovatnije 14. septembra kada bi legenda kluba Dragan Džajić trebalo da bude oslobođen tužbi za prisvajanje novca od transfera.

Kako saznaje "Blic", kriza u Ljutice Bogdana je jedno od gorućih pitanja u Vladi kada je sport u pitanju, pa je odlučeno da najuža uprava kluba ode. U Zvezdi će ostati ostali članovi rukovodstva: Dušan Mrakić, Petar Škundrić i Aleksandar Antić, a glavni pokretač promena uz Vladu će biti i generalni sponzor "Gasprom". Rusi su nezadovoljni raspolaganjem novca u klubu, a spremni su da posle odlaska Lukića, Stefanovića i Vesića ulože više novca.

Na taj način će svakako biti otvoren put Draganu Džajiću da preuzme Zvezdu, za šta je i on spreman. Džaja je prisustvovao sinoćnoj utakmici sa Bordoom, a već danas se vratio na odmor na primorju.

Vlada Srbije će se pozabaviti i stručnim i igračkim delom "crveno-belim", jer navodno državni vrh nema ništa protiv izbora Aleksandra Jankovića za novog trenera, ali je prva želja bila najuspešniji srpski stručnjak i trener APOEL-a Ivan Jovanović.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sick

    24. avgust 2012 | 12:38

    I onda je partizan državni tim,kako vas bre nije sramota više,ali nema veze ništa ne može na silu.partizan šampion

  • miga

    29. avgust 2012 | 02:30

    halo nasta to lici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA