Binić: Nisam cinkaroš, neću reći zbog čega je Robi otišao

Slavni fudbaler nije želeo da navodi razloge za odlazak Roberta Prosinečkog sa klupe Crvene zvezde, ali sugeriše da svako ko prati dešavanja u klubu može da zaključi zašto je otišao

  • 0

Funkcioner Napretka iz Kruševca i legenda Crvene zvezde Dragiša Binić nije iznenađen odlaskom svog prijatelja Roberta Prosinečkog sa "Marakane", jer je za odluku "Žutog" znao pre svih ostalih.

- Nas dvojica smo drugari i bilo mi je poznato da je nezadovoljan nekim stvarima u Zvezdi. Kako ništa nije vodilo ka tome da će se stvari promeniti, rešio je da napusti klub i krene dalje. Utakmica sa Bordoom nema veze sa njegovim odlaskom. Čim je napustio klub tri dana pred tako važnu utakmicu, jasno vam je da nije mogao više - rekao je Binić za "Informer".

On nije naveo konkretne stvari koje su smetale Prosinečkom u sada već bivšem klubu.

- Pa nisam ja cinkaroš, pa da pričam šta mi je Robi rekao. Mada, ukoliko malo pratite dešavanja u Zvezdi, valjda vam je jasno zašto je otišao - završio je Binić.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA