Vermezović: Položili smo maturski, šteta što nije i Zvezda

- Očekujem da igrači prikupe neophodno iskustvo u ovom takmičenju, koje je realnija opcija nego plasman u Ligu šampiona - rekao je trener Partizana

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović bio je prezadovoljan posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, istakavši da je njegov tim pobedom protiv Tromsoa u Beogradu položio "maturski ispit".

- Odigrali smo dobru utakmicu, konačno smo nagrađeni pozitvnim rezultatom. Imali smo dosta prilika, u jednom trenutku sam se zabrinuo nakon promašenih silnih šansi. Položili smo maturski ispit, momci su odlično odigrali sa dosta taktičkih detalja. Tromso je preskakao sredinu terena i nije bilo lako. Naši igrači su morali propisno da se naskaču - rekao je Vermezović posle meča, zahvaljujući navijačima na podršci.

- Šteta što i Zvezda nije ušla u Ligu Evrope, da tako osvojimo više poena za srpski fudbal. Međutim, mi smo tu, očekujem da igrači prikupe neophodno iskustvo u ovom takmičenju, koje je realnija opcija nego plasman u Ligu šampiona. Ipak, naš prioritet i dalje je nacionalno prvenstvo - zaključio je Vermezović.

Trener Tromsoa Per Matijas Hegmo čestitao je Partizanu na pobedi i zahvalio domaćinu na gostoprimstvu i, kako je naveo, fenomalnom boravku u Beogradu.

- Mislim da smo imali dve odlične utakmice. Tromso je bio bolji u Norveškoj, Partizan ovde, na kraju 3:3, bilo je neizvesno. Domaćin je večeras bio bolji, postigao je dragocen gol, a ja sam malo razočaran što nismo uspeli da stvorimo više šansi - rekao je Hegmo i poželeo "crno-belima" sreću u Ligi Evrope.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA