Ana: Mogu da se nosim s najboljima

"Mislim da je bilo mnogo pozitivnih stvari u mojoj igri i želim da nastavim tako. Bekhend mi je bio mnogo bolji, kao i servis" rekla je najbolja srpska teniserka, koja je potvrdila da će nastupiti u finalu FED kupa

  • 0

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je u četvrtfinalu Ju-Es opena od domaće teniserke Serene Vilijams sa 6:1, 6:3. Meč je trajao manje od sat vremena, a Ana ni u četvrtom međusobnom okršaju nije uspela da osvoji set protiv trostruke šampionke Flašing medouza.

- Iako sam izgubila, pokazala sam da mogu da se nosim sa najboljim teniserkama na rang-listi. Dosta sam naučila o sebi i mnogo agresivnije otvarala mečeve. Mislim da je bilo mnogo pozitivnih stvari u mojoj igri i želim da nastavim tako. Bekhend mi je bio mnogo bolji, kao i servis - rekla je Ana.

I pored toga što je dobro igrala na turniru, Ana ima problem sa igračicama iz samog vrha.

- Imam šanse protiv igračica iz samog vrha, ali uvek sam igrala sa istim tipom igračica, Serenom, Azarenkom, Šarapovom, Kvitovom. Mislim da bi bilo lakše da neki put igram i sa Radvanjskom, tada makar osećam da imam malo više šansi.

Ana je istakla da je Serena Vilijams glavni kandidat za novu titulu na US Openu.

- Mislim da nema niko ko bi mogao da joj se suprotstavi, jer zaista mnogo dobro igra. Sa Azarenkom sam igrala na Vimbldonu i osećala sam da imam šansu i pored loše igre. Protiv Serene sam osećala da ne mogu ništa bolje da uradim - rekla je Ana.

Ona je još jednom potvrdila da će nastupiti za FED kup reprezentaciju u finalu sa Češkom.

- Imamo dobar tim, dugo igramo zajedno. Ovo je velika šansa i bila bi ogromna čast za sve nas ako bismo uspele da osvojimo FED kup, jer bi tako naša država bila među retkima koja je slavila u obe konkurencije - zaključila je najbolja srpska teniserka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA