Đoković: Protiv Ferera za finale i za Janka

"Siguran sam da nas u polufinalu čeka velika bitka, zato ću taj meč shvatiti veoma ozbiljno, igraću svoju igru i sigurno je da imam šansu, a Jankov poraz će mi biti motiv više"

  • 0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković očekuje veliku bitku u polufinalu US opena protiv Španca Davida Ferera i svestan je da će morati da pruži maksimum za plasman u treće uzastopno finale u Njujorku.

 

- Ljudi ne pričaju mnogo o Fereru, ali on je zaista sjajan igrač, veliki takmičar. Siguran sam da nas u polufinalu čeka velika bitka, zato ću taj meč shvatiti veoma ozbiljno, igraću svoju igru i sigurno je da imam šansu - rekao je Đoković, koji je dobio osam od 13 mečeva sa Špancem.

 

Đoković je u četvrtfinalu savladao Argentinca Huana Martina Del Potra (3:0), dok je Ferer nešto ranije, nakon četiri i po sata velike borbe, pobedio Janka Tipsarevića (3:2) i sprečio srpsko polufinale.

 

- Meč je lako mogao da ode i na drugu stranu. Del Potro je veliki šampion, voli da igra ovde. Uostalom, već je osvajao titulu u Njujorku - rekao je Nole i dodao da će mu motiv više biti to što je Ferer u četvrtfinalu eliminisao Tipsarevića.

 

- Sigurno je da će Jankov poraz da mi bude motiv više, ali ovo je ipak polufinale grend slema i, bez obzira ko je sa druge strane mreže, želja za pobedom je velika - poručio je Đoković.

 

(Tanjug)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA