200 DECIBELA: Šarapova i Azarenka vrištale kao pornićarke! (VIDEO)

U ženskom polufinalu Ju-Es opena Azarenka i Šarapova svojim vrištanjem bile bučnije i od aviona sa obližnjeg aerodroma

  • 0

- Ponosna sam na sebe. Osećam leptiriće u stomaku od sreće što sam izborila finale Ju-Es Opena - rekla je Viktorija Azarenka nakon što je u tri seta pobedila Mariju Šarapovu u polufinalu njujorškog gren slem turnira.

Ali, to veče nije bilo obično. Da su se takmičile u vrištanju, to bi bilo još jače ili možda još glasnije polufinale, ako je to ikako moguće.

Vrištale su kao da je finale u snimanju pornića! Zajedno su dostigle buku od čak 200 decibela, pa je nekoliko puta bilo i nepodnošljivo gledati ih, tj. slušati ih. Šarapova je podigla glas do 105, a Beloruskinja je dostigla "tričavih" 95 decibela.

- Tako igram od malena i teško je sada išta menjati - objasnila je Azarenka.

Prva je vrištanje posle udaraca uvela u svoje vreme Monika Seleš, i tada su u početku neke teniserke znale to da prokomentarišu, ali sada se na vrisku odgovara vriskom, jaukanjem, stenjanjem... Kao da gledamo film za odrasle, a ne tenis.

- Ne verujem da bi to gledaocima moglo da smeta. Navikli su se. I to je deo stila igre. Više to nije nikakva novost na Turu - prokomentarisala je Mara.

Dve sjajne, ali preglasne teniserke bile su tema i na društvenim mrežama u petak uveče.

Neki ljudi su se tokom tog meča bavili prepiskama na temu njihove vriske. "Morali su da govore svojim komšijama" da gledaju tenis, kako sused ne bi pomislio da je možda pušten neki "zabranjeni kanal".

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA