MIHA ZADOVOLJAN ŠESTICOM: Volim manja mesta, tamo je prava podrška!

Mihajlović najavio još neki meč tokom kvalifikacija u Novom Sadu i nada se da će ova igra malo trgnuti "navijački Beograd"

  • 0

Gol Aleksandra Kolarova u 16. minutu srušio je kamen sa srca Siniši Mihajloviću. Srpski selektor je zadovoljan sa tri boda protiv Velsa, očekivao je pobedu ukoliko ekipa na vreme slomi Velšane u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

- Rekao sam igračima da ne smeju da padaju posle poraza, ali da ne smeju ni da polete posle ovakve pobede. I da smo izgubili, ništa se ne bi promenilo u našim razmišljanjima. Očekivao sam pobedu i u Škotskoj, a tamo sam im rekao da im je falilo malo više drskosti. Danas zaslužuju samo pohvale - rekao je Mihajlović posle meča.

Šest postignutih golova, samo po sebi je veliki rezultat!

- Mi smo to uradili, a što je posebno značajno golove je postiglo šest različitih igrača - naveo je on.

Novi Sad je pružio pravu podršku nacionalnom timu, iako je bilo manjih ispada.

- Svima treba da bude jasno da ova ekipa, kada ima pravo navijanje i igra u opuštenoj atmosferi, može da pokaže mnogo. Problem je kada joj se zviždi.

Stadion "Karađorđe" se ispostavio kao odličan potez Fudbalskog saveza Srbije.

- Nadam se da će ova pobeda i golovi pomoći da i atmosfera u Beogradu na mečevima reprezentacije bude dobra. Lično, volim da idem u manja mesta gde navijači vole nacionalni tim i pružaju joj podršku - istakao je Mihajlović.

Srbija je prva posle dva kola kvalifikacija u Grupi A, ali to ne znači puno MIhajloviću.

- Čuo sam za rezultate u Belgiji i Škotskoj, ali to me ne zanima. Moja je želja da budemo prvi na kraju kvalifikacija, a ne sada - zaključio je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA