• 1

ITALIJANI PREVARILI ZVEZDU: Od "Leđee" ni para ni opreme

To je neozbiljna firma, kasne u isporukama, ali ne želimo da odbacimo povoljan ugovor, kažu na Marakani

  • 1

Italijanski proizvođač sportske opreme "Leđea", koja je od ovog leta tehnički sponzor Crvene zvezde, odnosi se krajnje neprofesionalno prema najtrofejnijem srpskom klubu. Kao da je reč o seoskoj ekipi, Crvena zvezda jedva krpi opremu, jer Italijani kasne s isporukom, a i to što stigne nezadovoljavajućeg je kvaliteta. Osim toga, iz "Leđee" nisu uplatili ni novac predviđen ugovorom, saznaje "Informer".
Ugovor između italijanske fime i Crvene zvezde potpisan je na četiri godine, a ukupna vrednost je 7,2 miliona evra. Od toga je dve trećine dogovoreno u novcu, a trećina u opremi. Dogovor na papiru više nego unosan, ali u praksi nije ispoštovan. Zvezda je prethodno sarađivala sa "Najkijem", ali je unosan ugovor raskinut jer Uprava "crveno-belih" nije mogla da garantuje titulu, što je bio jedan od uslova američke kompanije.
- Istina je da Zvezda nije dobila na vreme ono što je dogovoreno. Obećana nam je dovoljna količina, čak i višak opreme za svaki slučaj, a mi imamo knap. Obuću ni ne proizvode, doduše to smo znali i pre potpisivanja ugovora - kaže izvor "Informera" iz Zvezde.
Uprkos svim problemima u Zvezdi ne razmišljaju o raskidu ugovora s "Leđeom" i veruju da će se situacija popraviti.
- "Leđea" je takva kompanija, neozbiljna. Ne kasne samo nama, nego svima. Međutim, ugovor je veoma povoljan i ne želimo da ga odbacimo zbog kašnjenja.
U predstavništvu "Leđee" za Srbiju nisu želeli da komentarišu, a gospođa iz marketinga, koja je prvo želela da izbegne medije, na kraju je samo rekla da ne zna ništa o ugovoru sa Crvenom zvezdom.
(Telegraf.rs/izvor: Informer)Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima