ITALIJANI PREVARILI ZVEZDU: Od "Leđee" ni para ni opreme

To je neozbiljna firma, kasne u isporukama, ali ne želimo da odbacimo povoljan ugovor, kažu na Marakani

  • 1

Italijanski proizvođač sportske opreme "Leđea", koja je od ovog leta tehnički sponzor Crvene zvezde, odnosi se krajnje neprofesionalno prema najtrofejnijem srpskom klubu. Kao da je reč o seoskoj ekipi, Crvena zvezda jedva krpi opremu, jer Italijani kasne s isporukom, a i to što stigne nezadovoljavajućeg je kvaliteta. Osim toga, iz "Leđee" nisu uplatili ni novac predviđen ugovorom, saznaje "Informer".

Ugovor između italijanske fime i Crvene zvezde potpisan je na četiri godine, a ukupna vrednost je 7,2 miliona evra. Od toga je dve trećine dogovoreno u novcu, a trećina u opremi. Dogovor na papiru više nego unosan, ali u praksi nije ispoštovan. Zvezda je prethodno sarađivala sa "Najkijem", ali je unosan ugovor raskinut jer Uprava "crveno-belih" nije mogla da garantuje titulu, što je bio jedan od uslova američke kompanije.

- Istina je da Zvezda nije dobila na vreme ono što je dogovoreno. Obećana nam je dovoljna količina, čak i višak opreme za svaki slučaj, a mi imamo knap. Obuću ni ne proizvode, doduše to smo znali i pre potpisivanja ugovora - kaže izvor "Informera" iz Zvezde.

Uprkos svim problemima u Zvezdi ne razmišljaju o raskidu ugovora s "Leđeom" i veruju da će se situacija popraviti.

- "Leđea" je takva kompanija, neozbiljna. Ne kasne samo nama, nego svima. Međutim, ugovor je veoma povoljan i ne želimo da ga odbacimo zbog kašnjenja.

U predstavništvu "Leđee" za Srbiju nisu želeli da komentarišu, a gospođa iz marketinga, koja je prvo želela da izbegne medije, na kraju je samo rekla da ne zna ništa o ugovoru sa Crvenom zvezdom.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA