VEŠOVIĆ: Najvažnije je da Zvezda ređa pobede, Kragujevčani kao ragbisti

Crnogorski reprezentativac u redovima "crveno-belih" priznaje da meč u Kragujevcu nije bio dopadljiv, ali kaže da bi izabrao da ekipa svaku utakmicu do kraja prvenstva odigra lošije i - pobedi

  • 0

Crvena zvezda uspela je da donese tri boda iz Kragujevca, u slaboj utakmici obeleženoj negativnim nabojem na terenu i tribinama, ali borbeni crnogorski reprezentativac Marko Vešović pobedi "ne gleda u zube":

- Prebrodili smo izuzetno teško gostovanje u Kragujevcu. Nismo prikazali narošito kvalitetnu i dopadljivu igru, ali pišu se tri boda i lično bih izabrao da svaku utakmicu do kraja prvenstva odigramo lošije, ali da ređamo pobede. Meč sa Radničkim bio j euvod u seriju teških gostovanja koja nas očekuju. Svi smo motivisani da se iz Kule, Niša, Ivanjice i Subotice vratimo trijumfalno - optimističan je Vešović.

Prvotimac "crveno-belih" smatra da su dva isključenja fudbalera Radničkog opravdana i da nema razloga da krive arbitra.

- Ne znam zašto su bili toliko nervozni i  tokom cele utakmice neobjašnjivo grubi. U nekim momentima više su se ponašali kao ragbisti, nego kao fudbaleri. Sami su najviše krivi za kartone koje su dobili i smatram da su oba isključenja bila opravdana. Nama je to ostavilo dosta prostora za kontre i polukontre i da smo bili malo prisebniji, mogli smo i ubedljivije da slavimo  - ocenio je Vešović, koji ove sezone igra na nekoliko pozicija po desnoj strani.

- Spreman sam da prihvatim svaku ulogu koju mi trener dodeli. Da li igram krilo ili beka manje je važno, trudim se da budem raznovrsniji, da ulazim i u sredinu. Protiv Radničkog sam iz takve situacije šutirao na gol, ne znam da li bi lopta završila u mreži posle mog udarca, dobro je što je Kasalica bio na pravom mestu i potvrdio pogodak - zadovoljan je svojim učinkom Vešović.

(Telegraf.rs/Izvor: crvenazvezdafk.kom)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA