Janković poveo Asamou u Niš, Babalja ostavio u Beogradu

Trener Crvene zvezde izostavio Australijanca za prvi meč Kupa Srbije protiv Radničkog, ali je poveo Ganca * Zvezda u Nišu bez Bajkovića, Maksimovića i Milivojevića

  • 0

Na sreću fudbalera Crvene zvezde, na utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije protiv niškog Radničkog putovaće "delije", ali na renoviranom "Čairu" neće igrati jedan od kažnjenih igrača zbog tuče na treningu Eli Babalj.

Trener Aleksandar Janković u Niš je poveo Natanijela Asamou, sa kojim se Babalj potukao prošle nedelje na treningu, zbog čega su oba fudbalera kažnjena izuzimanjem iz tima i "udarcem" po džepu.

U Nišu neće igrati ni golman Bajković, umesto koga će između stativa stajati Kirovski, a Nikola Maksimović još uvek oseća bol od udarca koji je dobio na prošlom prvenstvenom meču u Kuli. On će iz preventivnih razloga ostati u Beogradu na terapijama, a saigračima neće moći da pomogne ni Luka Milivojević, koji odrađuje suspenziju zbog žutih kartona.

Utakmica u Nišu počinje u 16 sati, i igraće se po svim najavama i informacijama pred punim tribinama stadiona "Čair".

(Telegraf.rs / crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA