MIMICA, ZVEZDIN DŽELAT: Važnija je hemija od para

- Igramo godinu dana bez plata, ali nas veže i drži to što smo prava ekipa. Dugo se poznajemo, mi nismo samo saigrači, mi smo prijatelji još od juniorskih dana. Zato svi, pa i ja, sve što se tiče kluba emotivno doživljavamo - rekao je bek Splićana

  • 0

Košarkaši Splita su već u 1. kolu ABA lige napravili najveće iznenađenje celog šampionata. Iako totalni autsajderi i ekipa kojoj se prognozira da će se boriti da izbegne ispadanje, "žuti" su protiv Crvene zvezde odigrali meč "na emocije" i veće iznenađenje bila samo njihova pobeda protiv Cedevite ili Partizana u gostima.

Junak trijumfa bio je Ivan Mimica, koji je "poslednji ekser u Zvezdin kovčeg" zakucao u poslednjoj deonici, serijom od osam poena. Svestan da su napravili ogroman uspeh, Mimica je u Slobodnoj Dalmaciji pecnuo "crveno-bele", rekavši ništa više nego istinu:

- Važnija je hemija u ekipi nego novac - rekao je bek Splićana, i dodao:

- Igramo godinu dana bez plata, ali nas veže i drži to što smo prava ekipa. Dugo se poznajemo, mi nismo samo saigrači, mi smo prijatelji još od juniorskih dana. Zato svi, pa i ja, sve što se tiče kluba emotivno doživljavamo. Ovo je naš klub. Zato i jesmo tu. Dajemo sve od sebe.

(Telegraf.rs / Foto: abaliga.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA