SPLIĆANI PORUČILI ZVEZDI: "Nije sve u parama"

Na ovaj način Splićani su poslali jasnu poruku košarkašima Crvene zvezde da ne trijumfuju oni klubovi koji ulože veliki novac na igrače

  • 0

"Nije u šoldima sve", u prevodu "Nije u parama sve", poruka je kojom su navijači Splita ispratili košarkaše Crvene zvezde posle iznenađujuće pobede domaćina.

Posle trogodišnje pauze, "žuti" su ponovo u ABA ligi, a navedenim skandiranjem proslavili su pobedu sa svojim igračima, koji su dugo ostali na parketu.

Na taj način Splićani su poslali jasnu poruku da ne trijumfuju oni klubovi koji ulože veliki novac na igrače. Osim u Splitu, koji se nekako iskobeljao iz svojih finansijskih problema, ne cvetaju ruže ni u taboru Zadra, kojem je malo falilo da uopšte ne doputuje u Beograd na prvi meč protiv Partizana. Zadrani su naredni rival Crvenoj zvezdi.

Trener Splita Mladen Erjavec takođe je ironično odgovorio na pitanje o suđenju, aludirajući na stanje na finansijskim računima svoje ekipe i Crvene zvezde.

- Ne smem da pričam ništa. Ovde nema plata, morao bih da dignem kredit - rekao je Erjavec novinarima posle utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA