VAJDENFELER: Subotić je bio fauliran! HART: Moglo je da bude 10:10!

Golman Dortmunda ukazao grešku sudije zbog koje nije smeo da svira penal za Mančester Siti, dok s druge strane njegov kolega ima samo reči hvale za odličnu utakmicu

  • 0

Golman Dortmunda Roman Vajdenfeler ukazao je na činjenicu da je sudija pogrešio kada je dosudio penal za Mančester Siti, koji je iskoristio Mario Baloteli za remi u drugom kolu Lige šampiona za remi 1:1.

Neven Subotić je igrao rukom u 90. minutu utakmice i Siti je dobio priliku da iz penala ipak preuzme jedan bod za sebe. Sudija je video čist penal i odmah pokazao na belu tačku, ali nije se sa njim složio golman Dortmunda koji je imao potpuno drugačije viđenje situacije.

- Subotić je bio fauliran tom prilikom. Neko, ne znam tačno ko, desilo se u sekundi, ga je gurnuo pa je zato dodirnuo loptu rukom. Sudija je pogrešio donevši odluku da bude penal - uveren je Vajdenfajer.

- Nismo zaslužili da tako budemo kažnjeni. Bili smo bolji i zaslužili smo pobedu. Ova ekipa je dokazala da mnogo vredi - istakao je odlični golman.

Njegov kolega i jedan od najzaslužnijih za to što je Mančester Siti izvukao remi, golman "građana" Džo Hart nahvalio je igrače oba kluba za sjajnu utakmicu.

- Moglo je lagano da bude na kraju 10:10. Njihov golman je bio fantastičan! Treba da budemo srećni što smo izvukli bod. Naravno da bi bilo bolje da smo pobedili, ali i dalje imamo aktivan rezultat u grupu - rekao je golman Sitija i usput pohvalio hladnokrvnost Marija Balotelija pri izvođenju penala za izjednačenje.

- Mislio sam da je Dortmund malo drugačijeg stila. Trebalo je baš da pređemo u defanzivu, sve vreme su jurili šanse. Nadam se da nam trud nije uzaludan, fokusirani smo na prolazak dalje. Sve je otvoreno ko može da bude prvi u grupi, što samo dokazuje u kakvoj smo grupi - zaključio je Hart.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA