JUŽNOAMERIČKE KVALIFIKACIJE: Šou Mesija i Falkaoa (VIDEO)

Argentina i Kolumbija u drugom poluvremenu slomile otpor rivala uz blistave partije svojih najboljih igrača

  • 0

Deveto kolo južnoameričkih kvalifikacija za SP u Brazilu donelo je pobede favorita, Argentine, Kolumbije i Ekvadora, uz sjajne partije Lionela Mesija i Radamela Falkaoa.

Ipak, nije sve išlo glatko. Argentina je tek u drugom poluvremenu slomila otpor Urugvaja, a centralna figura bio je Mesi, koji je načeo rivala u 66. minutu i dokusurio ga u 80, da bi u međuvremenu i Serhio Aguero u 75. zatresao mrežu gostiju.

Paragvajci, koji su u ovim kvalifikacijama totalno podbacili, odolevali su protiv Kolumbije do 51. minuta kada se Radamel Falkao veštim driblingom oslobodio protivničkog igrača, a onda preciznim šutem levom nogom zatresao mrežu gostiju. Sjajni napadač propustio je još nekoliko prilika, da bi u 89. minutu rešio sve dileme svojim drugim golom.

Ekvador je napravio preokret protiv Čilea od 0:1 do 3:1, a poslednji gol na meču postigao je bivši igrač Crvene zvezde Segundo Kastiljo.

Jedini meč bez pobednika bio je susret Bolivije i Perua 1:1, dve reprezentacije sa samo teoretskim šansama za plasman na SP.

REZULTATI

Argentina  - Urugvaj 3:0

(Mesi 66, 80, Aguero 75)

Kolumbija - Paragvaj 2:o

(Falkao 51, 89)

Ekvador - Čile 3:1

(Kaseido 33, 56, Kastiljo 90+3 - Paredes 25 ag)

Bolivija - Peru 1:1

(Kumasero 51 - Marino 22)

Redosled: Argentina 17 bodova, Kolumbija 16, Ekvador 16, Urugvaj 12, Čile 12...

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA