Brković: Idemo dalje, ne stajemo!

Želeli smo da pobedimo večeras više nego išta i u tome smo uspeli, da nismo, imali bi problem. Mislim da nismo sve rekli, biće ovo još bolje u narednom periodu - rekao je Nenad Maksić

  • 0

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je posle velike pobede nad Ademar Leonom u 3. kolu Lige šampiona da njegova ekipa "ne želi da stane posle pobede", prve za crno-bele u Ligi šampiona.

- Plašili smo se da ne sagorimo, ali smo odigrali zrelo, pametno, smireno i sigurno. Publika nam je dala krila i takvo navijanje uvek treba da bude kad igra Partizan. Počeli smo da ostvarujemo svoj san, uzeli smo bodove i ne želimo da stanemo - kazao je Brković posle utakmice u niškom "Čairu".

Partizan je sa 33:31 pobedio Špance, a prethodno je doživeo poraze od Čehovskih medveda i Flensburga.

- Apetiti su nam najveći, uvek idemo na pobedu. Vidimo šansu protiv Monpeljea, ali ostajemo na zemlji. Moramo da budemo realni - dodao je on.

Najiskusniji igrač Partizana Nenad Maksić istakao je da su crno-beli imali tešku nedelju iza sebe.

- Znamo šta je bilo pre sedam dana, pa onda sreda i derbi. Bilo je teško vratiti se i spremiti za ovakav meč. Želeli smo da pobedimo večeras više nego išta i u tome smo uspeli. Da nismo, imali bismo problem. Mislim da nismo sve rekli, biće još bolje u narednom periodu - kazao je on.

Rukometaši Partizana sledeću utakmicu u LŠ igraju 21. oktobra, kada će gostovati nemačkom Hamburgu.

(Tanjug.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA