RANKO STOJIĆ: Sudija Karadžić radi za Partizan

Finansijer Rada tvrdi da se javno govori o tome da je fudbalski arbitar Milan Karadžić naklonjen "crno-belima" i smatra da je njegov tim oštećen u meču sa Partizanom

  • 1

Finansijer Rada Ranko Stojić posle meča na stadionu Obilića protiv Partizana i minimalnog poraza u 9. kolu Jelen Superlige bio je kivan na sudiju Milana Karadžića. Arbitar je verovatno prestrogo isključio Gorana Čaušića u 80. minutu, ali razlozi za neproverenje, izgleda, datiraju od ranije.

- Suđenje Milana Karadžića, uz ono što smo doživeli na poslednjoj utakmici pre desetak dana, najbolja je potvrda toga da niko u Srbiji ne prepoznaje ono što naš klub radi. Želeli smo da se sportski borimo, da pošteno radimo, ali protiv ovakvih ljudi, jednostavno, ne možemo - izjavio je Stojić za "Sportski žurnal".

Rad je odmah po saznanju da će Karadžić suditi njihov meč protiv Partizana tražio promenu arbitra, ili garancije da neće biti problema u meču protiv Partizana.

- Obećali su nam iz FSS pošteno suđenje i ako je to ono što smo videli juče, onda im alal vera.  Javno se priča da je Karadžić Partizanov sudija i morali smo da se zaštitimo. Podmeću nam klipove bez razloga iako dajemo pozitivan primer - ocenio je Stojić, da bi se potom nastavio sa sumnjičenjem fudbalskog arbitra.

- Čujem da Karadžić ima veliki broj stanova u Beogradu, čak neke izdaje fudbalerima. Pitam se odakle. Primedbe su konkretne, crveni karton prevršio je meru, pre toga je bio očigledan prekršaj za nas - zaključio je Stojić.

(Telegraf.rs / Foto: mojacrvenazvezda.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bata

    21. oktobar 2012 | 11:06

    a dole izvor informacije mojacrvenazvezda.com... kkako vas bre nije sramota? stavite ovo u Paradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA