NEOČEKIVANO: Krivokapić prvi kandidat za selektora srpskih vaterpolista!

Bivši golman Jugoslavije ima veće šanse od Dejana Savića i Igora Milanovića da nasledi Dejana Udovičića na kormilu reprezentacije

  • 1

OBRT! I pored toga što su mediji odmah po odlasku Dejana Udovičića sa mesta selektora vaterpolo reprezentacije Srbije spekulisali sa dva imena kao naslednicima, u sredu se Beogradom pronelo ime Milorada Krivokapića kao trećeg kandidata - i glavnog!

Imenima Dejana Savića (trenutno obavlja funkciju trenera reprezentacije) i Igora Milanovića (sam se predstavio kao novi selektor Srbije), pomalo neočekivano se dodalo i ime bivšeg trofejnog golmana Jugoslavije, koji je proteklu deceniju mahom proveo u Saudijskoj Arabiji, gde je radio kao trener.

Nezvanično se spominje da bi novi selektor vaterpolo nacionalnog tima mogao da bude poznat tek u februaru, ali i u tom slučaju Milorad Krivokapić (299 mečeva na golu reprezentacije) biće prvi u redu za novog vođu nacionalnog tima.

VEZA SA SNS-om

Krivokapiću je kćerka u sektoru za informisanje SNS-a.

Na mestu vođe reprezentacije, očekuje se autoritet, praćen iskustvom koji bi mogao da povrati poljuljano samopouzdanje ekipi Srbije, a to bivši golman Zvezde svakako zna i može.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Philip Štark

    1. novembar 2012 | 01:30

    Svaka svima čast. Doduše, uvek će se znati ko je koliko doprineo pobedama. Državo, nabijem te na....................

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA