Vermezović: Igračima ne zameram ništa, nismo zaslužili ovakav poraz

Trener "crno-belih" najavio je da će razgovarati jedino sa vezistom Medom Kamarom koji je napravio grešku kod prvog gola Intera u porazu od 3:1

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović ocenio je da njegova ekipa nije zaslužila ubedljiv poraz protiv Intera i istakao da je golman Samir Handanović rešio duel.

- Možda nismo zaslužili da izgubimo sa ovako visokim rezultatom. Presekao nas je prvi gol posle greške, a zatim je iskustvo Intera došlo do izražaja. Golman Handanović je rešio ovaj dvomeč. U prvom je odregavao sjajno kod dve prilike. Ne mogu da zamerim igračima, pali smo na psihološkom planu, posle toga je bilo teško podići ih - rekao je Vermezović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Partizan je večeras ostao bez teoretskih šansi za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Trener "crno-belih" najavio je da će razgovarati sa vezistom Medom Kamarom koji je napravio grešku kod prvog gola "neroazura".

- Kamara je napravio grešku, nisam razgovarao sa njim posle meča. Ipak, tražiću objašnjenje. Igrač njegove reputacije ne bi smeo da napravi takvu grešku. Znali smo da je Inter opasan iz kontri i polukontri. Posle prvog gola morali smo da krenemo napred - zaključio je Vermezović.

"Crno-beli" u sledećem kolu, koje se igra 22. novembra, gostuju azerbejdžanskom Nefčiju u Bakuu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA