VERMEZ NA METI HULIGANA! Oštećen auto, uz poruku: "Marš sa Senjaka!" (FOTO) (VIDEO)

Nepoznati huligani oštetili su Vermezovićev "mercedes" i ispisali brojne uvrede na ulazu zgrade u kojoj živi trener Partizana

  • 4

Posle jučerašnjeg poraza od Crvene zvezde u "večitom derbiju", trener Partizana Vladimir Vermezović doživeo je da mu huligani, sudeći po grafitima sa severne strane, oštete auto.

Na automobilu marke "mercedes", kao i na ulazu u zgradu u kojoj živi trener "crno-belih", ispisane su brojne uvrede uz poruku: "Marš sa Senjaka".

Vermezović nije hteo tim povodom da daje izjave, već je rekao da će u ponedeljak reći šta ima, dok je portparol Partizana Nenad Danilović osudio napad huligana.

- Ovakvo huliganstvo je za svaku osudu, a to najviše podriva klub koji ti navijači podržavaju. Postavlja se pitanje ko štiti trenersku struku, jer niko do sada nije ponudio nikakvu zaštitu treneru bilo kog kluba, uključujući tu i Partizan. Svi ljudi koji se bave fudbalom posle ovakvog incidenta mogu da se osećaju nesigurno. Ovo je treće poluvreme "večitog derbija", a više informacija ćemo dobiti verovatno kada policija izađe na teren - izjavio je Danilović.

Policija je obaveštena i trebalo bi da izvrši uviđaj.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA