FER POTEZ: Marković se izvinio Vešoviću za udaranje na "večitom derbiju"! (VIDEO)

Napadač Partizana je u 77. minutu "večitog derbija" udario fudbalera Crvene zvezde, ali je dan posle odlučio da mu se izvini SMS porukom

  • 1

Uzavrela atmosfera na uzbudljivom 143. "večitom derbiju" ipak nije izbirsala fer odnos posle utakmice među fubalerima Crvene zvezde i Partizana.

Kako saznaje Telegraf, napadač Partizana Lazar Marković se u toku dana SMS porukom izvinio Zvezdinom veznjaku Marku Vešoviću za udarac u lice u 77. minutu meča, kada je slavila Zvezda rezultatom 3:2.

Nekoliko minuta pošto su fudbaleri Partizana primili treći gol na "Marakani", nervozni Marković udario je Vešovića bez lopte, što je izazvalo čarke na terenu. Vešoviću je potom ukazana pomoć na travi. Navijači su tražili direktan crveni karton za asa "crno-belih", ali je sudija Milorad Mažić odlučio da pokaže žuti karton.

Nastavio se niz incidenata gde su glavni akteri bili igrači Partizana, ali Markovićev današnji potez doprinosi fer odnosu između "večitih".

Pogledajte kako je Marković udario Vešovića...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA