INCIDENT PRE DERBIJA: Đurić napadnut na Marakani, Džaja se izvinjavao!

Nekadašnji predsednik Zete, Radojica Božović, fizički nasrnuo na predsednika Partizana u loži najvećeg srpskog stadiona. Veći incident sprečio potpredsednik "crno-belih" Branko Ružić

  • 2

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić napadnut je neposredno pred fudbalski derbi u loži Marakane od strane Radojice Božovića nekadašnjeg predsednika FK Zeta, a sada menadžera dvojice zvezdinih fudbalera Kadua i Vešovića!

Do incidenta je došlo kada je Đurić u pratnji Branka Ružića stigao u ložu Marakane gde se pozdravio srdačno sa Draganom Džajićem i Aleksandrom Antićem.

Nakon toga prišao mu je Radojica Božović, inače blizak prijatelj sa bivšim predsednikom Zvezde Vladanom Lukićem, uhvatio ga za ramena i vrat i uputio mu niz pogrdnih reči.

Veći incident sprečio je potpredsednik Partizana Branko Ružić, koji se nalazio iza Đurića, a odmah su reagovali i članovi Radne grupe Zvezde Dragan Džajić i Aleksandar Antić, koji su uputili izvinjenje Draganu Đuriću i ostalim rukovodiocima Partizana.

Prema nekim informacijama iz fudbalskih krugova, Božović je bio ljut na Dragana Đurića, jer je pričao o njemu neke stvari koje mu se nisu svidele.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    19. novembar 2012 | 10:50

    Pa zar nijedno obezbedjenje NE SME DA REAGUJE KADA JE R.BOZOVIC U PITANJU.Pa iako ne volim Djurica ovo Bozovicevo ponasanje je krajnje lose ali ok to je samo jos jedno jeftino UVLACENJE U DUPE ALEKSANDRU VUCICU-malom Krcunu.

  • ceda

    19. novembar 2012 | 15:06

    Sramota. A sigurno mu i pokvario frizuru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA