LUDILO U ZVEZDI: Milijaš ipak ostaje, Maksimović već prodat!

Crvena zvezda bi u januaru već mogla da ostane bez dva standardna prvotimca - Nikola Maksimović odavno prodat, Filip Kasalica blizu Nemačke, a Nenad Milijaš na kraju potvrdio da ipak neće otići...u januaru

  • 0

Crvena zvezda trenutno nema predsednika, sportskog direktora, trener je podneo ostavku o kojoj će se tek odlučivati, a izgleda da su i igrači odlučili da "pobegnu" sa "Marakane". Blizu odlaska u januaru su Filip Kasalica, Nikola Maksimović i Nenad Milijaš!

U Crvenoj zvezdi je januarski prelazni rok uvek buran. Dođe nekoliko igrača, ali i vrlo lako "crveno-beli" puštaju neke igrače da odu. Jedan od onih koji bi Zvezdin dres mogli već u januaru da razduže je krilni napadač Filip Kasalica. Po informacijama iz medija, na adresu Ljutice Bogdana 1 stigla je ponuda Borusije iz Mehengladbaha, vredna dva miliona, za brzonog Užičanina.

- Ako je tačno, više od toga moći ću da vam kažem tek večeras - rekao je član Radne grupe Zoran Stojadinović, koji će se verovatno sa ostalim članovima večeras obratiti posle hitnog sastanka grupe za konsolidaciju i reorganizaciju koji je zakazan za 19 časova.

Međutim, ono što je Stojadinović svakako potvrdio za portal Mondo je da je defanzivac Nikola Maksimović definitivno prodat izraelskom menadžeru Piniju Zahaviju za 750.000 evra od kojih je klub pokrio dugove prema UEFA, kako bi dobio licencu za nastup u Evropi prošlog leta.

- Da, to je tačno. Nikola Maksimović je uveliko prodat igrač.

Kapiten Nenad Milijaš se vratio u voljeni klub pre šest meseci i provukle su se informacije da bi već nakon pola godine mogao da završi svoju drugu epizodu na Topčiderskom brdu. Razlog za takve spekulacije su neraščišćeni računi sa članom Radne grupe Zoranom Stojadinovićem koji je bivši menadžer rođenog Zemunca.

Stojadinović je glavni kandidat za mesto sportskog direktora u Zvezdi, a između njega i Milijaša izgleda još uvek ima nekih neraščišćenih računa. Upravo je Stojadinović posredovao kod prelaska Zvezdinog kapitena u Vulverhempton 2009. godine. Međutim, Milijaš je demantovao bilo kakav transfer u januaru.

- To nema nikakve veze sa istinom. Stojadinović je bio moj menadžer i mi smo u normalnim odnosima i nijednog momenta nisam pomislio da zatražim da odem iz Crvene zvezde - rekao je kratko za portal mozzartsport, mada kada je u pitanju klub iz Ljutice Bogdana, ovakva situacija će se verovatno dalje još razvijati, samo pitanje je da li u pravcu odlaska ili definitivnog ostanka.

(Telegraf.rs / Foto: crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA