KAŽNJENI I ENGLEZI: Kolkeru dva, Insu jedan meč suspenzije!

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije nije ostavila Engleze bez kazne zbog incidenata na kvalifikacionoj utakmici za EP između mladih reprezentacija Srbije i Engleske. Suspendovani su Stiven Kolker i Tomas Ins

  • 0

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) donela je odluku o kaznama za incidente na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu.

Srbija je prošla blago - Fudbalski savez Srbije kažnjen je sa 80.000 evra, a jedan meč mlade reprezentacije Srbije biće odigran bez prisustva publike. Pojedinačne kazne će biti izrečene trenerima i igračima. Ni Englezi nisu prošli nekažnjeno.

Stiven Kolker dobio je dva meča zabrane igranja dok je Tomas Ins dobio jednu utakmicu neigranja zbog nesportskog ponašanja na već pomenutoj utakmici.

Jedan od vodećih britanskih portala išao je toliko daleko sa sarkazmom da je kaznu koju je dobila Srbija uporedio sa kaznom koju je dobio Niklas Bendtner kada je pokazao gaće ispod šorca prilikom radovanja zbog postignutog gola. Objasnili su da je Danac dobio 15.ooo funti veću kaznu nego cela Srbija zbog incidenta iz Kruševca.

Razmatralo se i o Deniju Rouzu koji je u besu nakon sudijskog zvižduka nekontrolisano šutnuo loptu, ali se na kraju došlo do zaključka da je to uradio jer je bio na meti srpskih navijača koji su sa tribina slali uvredljive zvukove koji podsećaju na majmunske, aludirajući na poreklo tamnoputog fudbalera.

Generalni sekretar FA Aleks Vords rekao je da će engleski Savez uskoro odlučiti da li Engleska uopšte treba više da igra utakmice u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA