NBA košarkaš Andraj Blač ispitivan zbog silovanja

Igrač Bruklin netsa bio u šestočlanom mešovitom društvu, a 21-godišnja žena prijavila silovanje u jutarnjim satima 8. januara

  • 0

Košarkaš NBA ekipe Bruklin netsa Andraj Blač ispitivan je u filadelfijskoj policiji zbog moguće umešanosti u navodno silovanje koje se desilo u ekskluzivnom hotelu "Four seasons" (Četiri godišnja doba).

Policijski komesar Čarls Remzi izjavio je da je Blač ispitivan kao svedok i da prvi rezultati istrage pokazuju da nije umešan u silovanje. Blač je bio u grupi od tri muškarca i tri žene, a silovanje se desilo oko 3.30 ujutru po lokalnom vremenu u utorak, 8. januara.

Oko 4 sata ambulantna kola došla su po žrtvu, 21-godišnju ženu koja je izjavila policiji da je imala dobrovoljni seks sa jednim muškarcem a da ju je drugi silovao.

Policijski komesar nije mogao sa sigurnošću da kaže da li će optužnica biti podignuta, jer je žrtva bila pod dejstvom alkohola.

- Bila je skroz pijana, neće biti dobar svedok - izjavio je Remzi, potvrdivši da je uzet bris radi DNK analize.

Policija je saslušala Blača i dvojicu muškaraca, jednom je 41 godina, drugom 25. Remzi je ocenio da se košarkaš Netsa našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

- Ja sam u redu i nisam uradio ništa, samo sam bio u blizini kad se to desilo - ocenio je Blač, koji je u prošlosti imao problema sa zakonom. Hapšen je zbog nuđenja novca prerušenoj policajki za koju je mislio da je prostitutka, kao i zbog prebrze vožnje i vožnje tokom suspenzije vozačke dozvole.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug / AP)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA