IVANOV: Kasalica je brz, ali prljav igrač

Bugarski fudbaler u redovima Partizana otkrio da je napadač Crvene zvezde neugodan za čuvanje, kao i da mu je veoma teško pao poraz u 143. "večitom derbiju"

  • 0

Defanzivac Partizana Ivan Ivanov rekao je da mu je od svih izgubljenih "večitih derbija" najteže pao poslednji, kada je Crvena zvezda slavila posle preokreta sa 3:2. U intervjuu za portal "Mondo", Bugarin je otkrio da mu je najteže da igra protiv igrača "crveno-belih" Filipa Kasailce, jer je brz ali i "prljav igrač".

- Veoma je nezgodan za čuvanje. Brz je, ima strašne kretnje, ali je i dosta prljav i voli da provocira - rekao je Ivanov.

- Kad sam došao u Partizan prvi derbi koji sam igrao superiorno smo dobili i ja sam bio siguran da oni nikad ne mogu da nas dobiju. Međutim, izgubismo mi posle toga četiri derbija, ali mi je posebno teško ovaj poslednji, jer smo bili sigurni da ćemo ih bez problema pobediti. Zaista mi je posle bilo užasno, kako zbog nas na terenu, možda još i više zbog navijača, jer znam koliko njima taj derbi mnogo znači - iskren je Ivanov.

Bugarski fudbaler je zapazio da su on i saigrači u 143. derbi ušli previše samouvereni i opušteni.

- U svim derbijima koje smo izgubili, bili smo bolji, ali nas nije hteo gol, a i pravili smo tako glupe greške da nismo ni mogli da dobijemo. I još jedno moje zapažanje o derbiju: čini mi se da smo u ovaj poslednji ušli nekako previše sigurni u sebe, čak opušteno, dok su oni išli na krv i nož, kao da im je poslednji meč u karijeri. Posle prvog poluvremena bio sam siguran da ćemo im dati šest golova, toliko smo bili bolji od njih, ali… Zato sledeći derbi jednostavno moramo da dobijemo, a to možemo da ostvarimo tako što ćemo na njihovu agresivnost odgovoriti još većom agresivnošću, pa će onda naš kvalitet doći do izražaja.

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA