ANTALIJA: Zvezda između Dinama i "Bed Blu Bojsa"!

- Samo još fali da "Bed Blu Bojsi" preskoče ogradu i da nas prebiju - rečenica jednog od članova stručnog štaba najbolje je pokazala uzdrmanost ekipe, ali i "strah" od navijača zagrebačkog Dinama koji su bili udaljeni samo stotinak metara i bodrili svoju ekipu

  • 4

Crvena zvezda doživela je možda najgoru sredu u turbulentoj istoriji kluba. Na "Marakani" je bilo sukoba između predsednika kluba Dragana Džajića i jednog od potpredsednika Nebojše Čovića, sa priprema je stigla loša vest, a odmah za njom i kažnjeni štoper prvog tima Milan Jovanović, koji se vratio iz Antalije pošto se napio u hotelu.

Da stvar bude još gora, i košarkaški klub je izgubio u trećem kolu Evrokupa u Kazanju od Uniksa, međutim, ni to nije sve. Sa "crveno-belima" su na pripremama i igrači i navijači Dinama iz Zagreba.

Skoro da nije moglo gore, a to opisuje i rečenica jednog od članova stručnog štaba, koju prenosi reporter "Mozzart Sporta".

- Samo još fali da "Bed Blu Bojsi" preskoče ogradu i da nas prebiju - podsećajući da samo stotinu metara od terena hotela Kalista zagrebački Dinamo igra kontrolnu utakmicu protiv Metalurga.

Poznato je da najvatreniji navijači "modrih" u poslednje vreme ne bodre svoju ekipu na njihovom "Maksimiru" zbog loših odnosa sa predsednikom kluba, kontraverznim Zdravkom Mamićem, ali zato vole da odu na pripreme i tamo prate svoje ljubimce.

Dinamo Zagreb je nekoliko dana pre Zvezde otišao u Antaliju, ali je zato sa njima otišla i nekolicina navijača "BBB".

Koliko su loše vesti pogodile ekipu, govori i rečenica trenera Aleksandra Jankovića sa priprema ekipa u turskom letovalištu, koji je pokušao da svom timu kako zna i ume skrene misli sa ovih crnih trenutaka.

- Momci, morate da ostanete koncetrisani, ovo se nas ne tiče. Mi smo ovde da se spremimo, igramo utakmice i samo o tome treba da mislimo - pokušao je da podigne svoju ekipu Sale Janković posle šokantinh vesti koje sustižu sa svih strana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kide

    24. januar 2013 | 22:07

    Decki budite mirni.za cas smo i mi u antaliji.vi barem znate kako se dobijaju batine!

  • Dobar glas

    27. januar 2013 | 00:31

    Marko al si nepismen...

  • marko sapic

    24. januar 2013 | 21:48

    zvezda treba da odradi dobar deo priprena jer zato je i dosla dabi se pripremili za nastavak sezone u super ligi to stosu oni samo 100 metra udaljeni od nih ne treba uopste da ih brine ako se preskoce nek im razbiju picku ustasnu s r b i j a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA