RAKOČEVIĆ: Ovako treba da izgleda košarka!

- Bila je ovo veoma intenzivna utakmica, sa dosta kontakata. Na poluvremenu smo se dogovorili da odgovorimo istom merom: snažno i angažovano - rekao je kapiten Zvezde posle pobede nad Partizanom

  • 3

Kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević proradio je u drugom poluvremenu "večitog derbija", u kojem je slavila njegova ekipa 84:76, a ključ preokreta, prema njegovom mišljenju, bio je pristup kao u poslednjih deset minuta finala Kupa Radivoja Koraća pre nedelju dana.

- Ovo je jako bitna pobeda, jer smo pobedili velikog rivala i poboljšali šanse da budmo prvi na tabeli. Naravno, prvo moramo da sačekamo kiks Igokee. Drago mi je što nije bilo nijednog incidenta. Ovako treba da izgleda košarka - rekao je Rakočević.

- Bila je veoma intenzivna utakmica, sa dosta kontakata. Na poluvremenu smo se dogovorili da odgovorimo istom merom: snažno i angažovano i da smanjujemo razliku poen po poen. Mislim da smo u drugom poluvremenu odigrali mnogo angažovanije i požrtvovanije, kao u onih poslednjih deset minuta u Kragujevcu, što nam je donelo pobedu - zaključio je najefikasniji igrač Zvezde.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slaveee

    18. februar 2013 | 01:32

    Ti si nas kapiten IGORE...dace bog da odigras na ovom nivou bar jos 2-3godine.

  • radovan

    18. februar 2013 | 09:25

    da nije bilo, pa ko je bio u hali,ali nisam siguran da je partizan pogodio k0je slobodno bacanje kod - 15 da bi sve tako mirno proslo, sredio bi covic na poluvremenu a ti bi odluku preneo svima, kad se mucka, covic , ..nisam navijac partizana ali sve se vidi pogotovo da ti imas snage za 1 cetvrtinu i da ti se sve zivo svira a polovina tvojih ulaza je licna u napadu i ti to dobro znas.

  • G-Man

    18. februar 2013 | 01:53

    Bas se cudim sto nije bilo incidenata,kad su u Pioniru bili samo "cigani". Bravo Rakocevicu bas si inteligentan mladic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA