Murinjo poslao Kasiljasa na konferenciju posle "El Klasika"!

- Dobro smo kontrolisali igru Barselone. Utakmica je od strane Murinja bila odlično taktički postavljena - rekao je povređeni golman i kapiten "kraljevića"

  • 0

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo napustio je teren na "Nou kampu", minut pre poslednjeg zvižduka koji je označio kraj meča u kom je njegova ekipa deklasirala Barselonu 3:1, a potom Portugalac nije otišao na pres konferenciju nakon utakmice, već je tamo poslao golmana Ikera Kasiljasa.

Inače povređeni Kasiljas novinarima je rekao da je Real odigrao odličan meč i da je utakmica rešena dobrom defanzivnom igrom "kraljevića".

- Dobro smo kontrolisali igru Barselone. Utakmica je od strane Murinja bila odlično taktički postavljena. Odigrali smo vrlo ozbiljno i mogu reći da smo ovu utakmicu dobili odličnom taktikom - rekao je Kasiljas.

Kapiten je istakao da ekipa sada želi i pobedu u prvenstvu, a prvu priliku će imati već u subotu.

- Barselona je bolja od nas u prvenstvu, ali mi želimo da ih pobedimo u subotu. Doživeli su dva uzastopna poraza, protiv Milana i protiv nas, ali to je sastavni deo fudbala - rekao je Kasiljas, i posebno pohvalio igru dvostrukog strelca Kristijana Ronalda i golmana Dijega Lopeza.

- Kristijano je ključni igrač našeg tima. Igrao je vrhunski i ovakav mora da bude i na "Old Trafordu" protiv Mančester junajteda. Lopez je sjajan golman i daje veliki doprinos timu. Naša je dužnost da se borimo u svakoj utakmici, a naredna je u subotu, na našem stadionu - zaključio je španski golman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA