OFK BGD PRED KUP: "U Novom Sadu počinjemo naplatu"!

Nije nam prvi put da dobijemo na žrebu favorita po oceni javnosti. Na nama je da im se suprotstavimo - istakao je trener "romantičara" Zoran Milinković pred put u Novi Sad

  • 0

To što OFK Beograd još nema trijumf u nastavku fudbalske sezone ne smanjuje optimizam prvog trenera tima sa Karaburme pred novo polufinale kupa Srbije. Prvi meč u Novom Sadu (sreda, 18 časova) dovoljna je motivacija "romantičarima" da odigraju onako kako su recimo u četvrtfinalu na "Marakani", i sebe najave u novom finalu najmasovnijeg takmičenja.

Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković rekao je u utorak da nije prestao da veruje u svoju ekipu i da će učiniti sve da njegov tim izvuče povoljan rezultat protiv Vojvodine u prvoj utakmici polufinala Kupa.

- Ni u jednom trenutku, i pored loših rezultata na početku prolećnog dela sezone, nisam prestao da verujem u svoju ekipu. Znam da mogu bolje jer smo naporno trenirali tokom ovih zimskih priprema i sada želim da to naplatimo, počevši od sutrašnje utakmice sa Vojvodinom - rekao je Milinković na konferenciji za medije na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

- Čim su bile poznate četiri ekipe za polufinale Kupa javnost je Vojvodinu proglasila kao glavnog favorita za osvajanje trofeja. Žreb je hteo da mi izvučemo baš njih, ali nam to nije prvi put da dobijemo favorita po oceni javnosti. Na mojoj ekipi je da im se suprostavimo - rekao je trener "romantičara".

Utakmica između Vojvodine i OFK Beograda igraće se u sredu od 18.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

(Beta/Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA