MAMIĆ: Srbin ne može da vodi sport u Hrvatskoj!

Kontroverzni predsednik zagrebačkog Dinama optužio ministra sporta Hrvatske Željka Jovanovića da mrzi sve što je hrvatsko

  • 4

Prvi čovek fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba Zdravko Mamić izjavio je da Srbin ne može da vodi resor sporta u Hrvatskoj i optužio ministra sporta te zemlje Željka Jovanovića da mrzi sve što je hrvatsko.

- On mrzi sve što počinje s hrvatskim, bilo olimpijski odbor, fudbalski savez... Kod njega ne vidite osmeh nego očnjake iz kojih izlazi krv. On je uvreda za hrvatski mozak. Čovek koji je Srbin i nikada nije radio u prosveti i sportu, osim što je malo dizao tegove, na čelu je ovog ministarstva. On je hrvatomrzac - rekao je Mamić, a preneo zagrebački "Večernji list".

On je ocenio da će uvek biti onih koji će sve da urade ne bi li obezvredili njegov rad.

- Hrvatska je već 20 godina u vrhu svetskog fudbala, a Dinamo je najbolji klub u jugoistočnoj Evropi. No, uvek ima onih koji će sve učiniti da obezvrede moj rad - rekao je Mamić.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske dočekaće u petak, 22. marta, u Zagrebu selekciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bajker

    15. mart 2013 | 15:37

    Kakav loder koliko je odvratan i jadan ,boze pogledaj nas u zagrebu da ih dobijemo pa makar i neprosli dalje

  • vukašin

    15. mart 2013 | 17:36

    Nemoramo na svjetsko prvenstvo, samo da ih pobedimo u Zagrebu. Mislim da nebi došli sebi nikada a možda i pre.

  • Sunašce

    15. mart 2013 | 20:53

    Mamić je sramota za Hrvate i Jugoslavene (često voli isticati ‘bratstvo’), a Jovanović je sramota za Srbe u Hrvatskoj. Njih dvojica već se dulje vrijeme prepucavaju vulgarnim rječnikom. Slični su do bola, a jako se vole praviti da su različiti. Možda im je to i neki dogovor dizanja publiciteta jer je javnost opasno počela prezirati i jednog i drugog pa da se izvuku na račun nacionalističkih fora, da prikupe priglupe fanove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA