VUJOŠEVIĆ: Ne interesuju nas ni Zvezda ni Igokea, samo Solnok

- Od meča sa Solnokom zavisi naša neposredna budućnost - rekao je trener "crno-belih"

  • 0

Cela sezona petostrukih uzastopnih šampiona ABA lige staje u poslednjih 40 minuta. Partizan u "Pioniru" čeka Solnok i mora da slavi ukoliko želi priliku da prsten odbrani, ali i dođe do Evrolige.

- Ne znam da li su navijači svesni kvaliteta rivala. Dočekujemo Solnok kao da je u pitanju Barselona. Dolaskom trenera Nedeljka Ašćerića, to je potpuno nova ekipa i u poslednje vreme poraženi su samo od Crvene zvezde i Igokee - objašnjava Vujošević, i dodaje:

- Od meča sa Solnokom zavisi naša neposredna budućnost. Prema svim statistikama Partizan je najgledaniji tim u Jadranskoj ligi i drago mi je što publika pomaže ovoj mladoj ekipi. Moramo samo da budemo svesni da ovaj sneg koji provejava neće sam pobediti Solnok.

Očekuje se, ipak, da će Partizan uspešno pregrmeti poslednju prepreku u regularnom delu ABA lige. Potencijalni rivali u polufinalu su Igokea i Crvena zvezda.

- Osnovna stvar je da dobijemo Solnok i da se plasiramo na fajnal for. Da se fajnal for održava u Beogradu, priželjkivao bih da budemo četvrti i u polufinalu idemo na Igokeu. Pošto se igra u Laktašima, ne opterećujem se ko će nam biti rival i prilično mi je svejedno protiv koga ćemo igrati u polufinalu - istako je Vujošević.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA