KADU: Hoću novi ugovor! MILIJAŠ: Na televiziji izgledalo baš ružno

- Ne bih imao ništa protiv ni da za Zvezdu odigram i 200. i 300. utakmicu - poručio je Kadu posle dobre partije protiv Radničkog iz Kragujevca

  • 0

Crvenoj zvezdi je pobeda protiv Radničkog iz Kragujevca donela dosta problema jer je kapiten Nenad Milijaš imao potres mozga, dok je Luka Milivojević morao na operaciju zbog polomljenog nosa.

Međutim, utisak od subotnje večeri donosi možda mali napredak u igri i povratak na sliku koju je na terenu stvarao Robert Prosinečki. Pobeda je donela i povratak lepršavog Brazilca Mendeša Kadua, koji je još jednom pokazao koliko znači za igru Zvezde.

Kadu je u subotu postigao vodeći gol protiv Radničkog, dokazujući da je potpuno izbrisao strah od povrede.

Ljubimac Zvezdinih navijača ispraćen je sa terena protiv Kragujevčana uz burne aplauze.

- Navijači su čudesni. Ovo nema nigde. Aplauzi ne mogu da se zamene ni za kakav novac. Ugovor mi ističe u junu, hoću da produžim saradnju sa Zvezdom, ali ne zavisi samo od mene - rekao je Kadu.

Omaleni snalažljivi Brazilac je rekorder u konkurenciji stranaca po broju utakmica i golova, a još četiri meča mu nedostaju da uđe u "klub 100".

- Ne bih imao ništa protiv ni da za Zvezdu odigram i 200. i 300. utakmicu - poručio je Kadu.

Utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca je počeo kao levo krilo, ali se zatim mnogo bolje snašao u sredini, posle povrede Milijaša i ulaska Ožegovića.

- Kao ofanzivni vezni se mnogo bolje snalazim, nemam tu brzinu da budem krilo - zaključio je Kadu.

MILIJAŠ: DOBRO SAM...

Nenad Milijaš je ušao u Zvezdinu istoriju kao strelac 4000. gola u prvenstvenim mečevima, kada je protiv Radničkog iz Kragujevca, u subotu, pogodio mrežu za pobedu od 2:0.

Međutim, u finišu te utakmice je jako udario glavom o zemlju, posle čega je teško disao, onevestio se na trenutak, pa su lekari konstatovali lakši potres mozga.

- Dobro je da nisam povraćao i imao mučninu. Nakratko sam izgubio svest, kažu mi da je na televiziji izgledalo baš ružno. Mnogo ljudi me je zvalo posle meča da me pita kako sam. Supruga i otac su bili na stadionu, dobro je da su povredu gledali sa veće udaljenosti - kaže Milijaš.

Kapiten Zvezde je propustio trening u nedelju, ali bi danas već trebalo da istrči na teren.

- Kontrola je zakazana za utorak, osećam se dobro i verujem da ću igrati protiv Hajduka. Naravno, doktori će proceniti da li smem da igram - rekao je Milijaš, kojem je podatak da je strelac jubilarnog gola izmamio osmeh na lice.

- Zasluge pripadaju celom timu, a meni ostaje da budem ponosan što sam se našao u društvu Miroslava Pavlovića, Milka Đuroskog i Perice Ognjenovića - zaključio je Milijaš.

(Telegraf.rs/ Izvor: Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA