Bajern zabranio proslavu Riberijevog rođendana!

Trener i sportski direktor Bavaraca naredili da se proslava odloži jer predstoji važan duel sa Juventusom u Ligi šampiona

  • 0

Sportski direktor minhenskog Bajerna Matijas Zamer i trener Jup Hajnkes zabranili su igračima da organizuju rođendansku žurku za Franka Riberija, jer ekipu u sredu očekuje revanš duel sa Juventusom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Riberi je u nedelju napunio 30 godina, a saigrači su hteli da ga iznenade žurkom u jednom minhenskom restoranu.

Kapiten Filip Lam je prethodno obavestio članove uprave o planovima ekipe, ali su Zamer i Hajnkes "spustili rampu".

Bajern je prošlog vikenda pobedom nad Ajntrahtom osvojio 23. titulu državnog prvaka, ali uprava Bavaraca zbog duela sa Juventusom ni za ovu priliku nije dozvolila veliku proslavu.

- Pravi šampioni u ovakvim situacijama zaista razmišljaju o svemu, pa smo tako i mi donelu odluku o odlaganju proslava. Ne smemo sada da poletimo, Juventus je 1997. osvojio Seriju A i proslavio taj uspeh, a da nije bilo tako, Borusija te godine ne bi došla do trofeja u Ligi šampiona - kazao je Zamer nemačkim medijima.

Bajern je prošle nedelje u Minhenu savladao Juventus sa 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Revanš se igra u sredu od 20.45 u Torinu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA