ĐURKOVIĆ: Izvinili smo se Ivanu, igraće još za Srbiju!

Generalni sekretar RSS istakao da je propust zbog nedodeljivanja plakete napravljen, ali i da nema govora o njegovom odlasku iz nacionalnog tima

  • 3

Iz srpske kuće rukometa stiglo je saopštenje povodom informacije "Sportskog žurnala" da će srpski reprezentativac Ivan Nikčević prestati da igra za nacionalni tim.

Problem je, kako je sam Nikčević rekao, sraman odnos i nepoštovanje njegovog broja mečeva za Srbiju i što nije kao nekolicina reprezentativaca dobio plaketu za 116. odigranu utakmicu uoči susreta Srbije i Austrije u Zrenjaninu.

- Došlo je do propusta. Spiker koji je ispred sebe imao spisak igrača koje je trebalo da prozove, kako bi primili plakete za jubilej i veliki doprinos našem rukometu, to nije učinio, iako je i Ivan Nikčević, poput Momira Ilića, Žarka Šešuma, Marka Vujina, Rajka Prodanovića, kao i članova stručnog štaba, bio na tom spisku. Mi smo se zbog toga Ivanu izvinili i među nama nema nikakvih problema, a sve dalje priče na temu njegovog odlaska iz reprezentacije su deklasirane - rekao je generalni sekretar RSS-a Božidar Đurković u saopštenju RSS.

"Orlove" očekuju još dva meča - sa selekcijom Rusije 12. juna 2013. godine, u 18 sati, a četiri dana kasnije i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine na domaćem terenu, kako bi se plasirali na EP 2014 u Danskoj.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nnnn

    11. april 2013 | 16:57

    Mars iz saveza bando pokvarena!

  • Sky

    12. april 2013 | 01:05

    Najljigaviji igrac u reprezentaciji

  • не треба он Србији

    11. april 2013 | 18:07

    Ни не треба он Србији, боље без њега. Нека га потерају. Доста си и одиграо и засрао и превише.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA